Ελεονώρα Μελέτη: Η καυστική ανάρτησή της για την Μαντόνα

Συντάκτης: Newsroom

18 Αυγούστου 2022 12:50

Ελεονώρα Μελέτη: Η καυστική ανάρτησή της για την Μαντόνα

H Μαντόνα, το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολύ με τις φωτογραφίες που επιλέγει να δημοσιεύει στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαντόνα στην προσπάθεια της να φανεί μικρότερη επιλέγει να χρησιμοποιεί ρετούς και φίλτρα στις φωτογραφίες της που σχεδόν αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι χρήστες μπερδεύονται και δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι αυτή η όχι.

Η Ελεονώρα Μελέτη βλέποντας ένα Instagram story με φίλτρα που χρησιμοποίησε η Μαντόνα θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο λέγοντας: «Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει; Εμάς; Τον εαυτό της; Όλους;».

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε πρώτη φορά το πρόσωπό της κόρης της

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την οικογενειακή της ζωή μαζί με τον σύζυγό της αλλά και την κόρη της

Πρώτη φορά όμως ανέβασε το πρόσωπό της κόρης της μέσα από το Instagram με την ίδια να γράφει κάτω από την ανάρτηση για την πεντάχρονη Αλεξάνδρα και τα πρώτα μαθήματα σερφ που της κάνει η μητέρα της.

«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια ήξερα ήδη 5 μέρες πως είμαι έγκυος 9 εβδομάδων. Το έμαθα την πρώτη μέρα διακοπών μου στη Πάρο. Δεν ένιωθα πολύ καλά. Είχα στομαχικές διαταραχές, νεύρα και καούρες. Έκανα εντελώς προληπτικά και μετά από πίεση ένα τεστ εγκυμοσύνης, μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι δεν είμαι έγκυος ώστε να λυσσάξω στο σερφ»

 

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο αρνητικών και σεξιστικών σχολίων από ψεύτικους λογαριασμούς στα social media με την ίδια να δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις στους ανθρώπους που προσπαθούν να την προσβάλλουν δημόσια.

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει αρκετά συχνά μέσα από την εκπομπή της για την οικογένειά της τον σύζυγό της αλλά και την κόρη της.

Μέσα από την πρωινή της εκπομπή στο Mega έχει αναφερθεί στο πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της.

«Όταν γνώρισα τον Θοδωρή, στο δεύτερο ραντεβού, πάω πάνω στη μαμά μου -που δεν το κάνω ποτέ- και της λέω «Θα βγω». Μου λέει «Με ποιον»; Λέω «Με τον πατέρα των παιδιών μου και τον άντρα που θα παντρευτώ.  Στο δεύτερο ραντεβού. Το είπα και στον Θοδωρή κάποια στιγμή. Μια φορά είχαμε βγει να φάμε. Συναντηθήκαμε σε μια παρέα τυχαία, μιλήσαμε.. μιλήσαμε πολύ ώρα όμως, μιλάγαμε μόνο μεταξύ μας, δεν υπήρχαν οι άλλοι και μετά από πέντε μέρες βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού».