Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Δεκεμβρίου 2022 10:38

Ο Θοδωρής Μαροσούλης έχει γενέθλια ανήμερα των Χριστουγέννων και η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη ευχήθηκε δημόσια τα χρόνια πολλά στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε κοινή φωτογραφία μαζί του και ένα βίντεο με την εντυπωσιακή τούρτα που του ετοίμασε και που με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα του τραγουδούν το γνωστό τραγούδι για τα γενέθλια.

«Αυτός ο τύπος σήμερα έχει γενέθλια… για μας δεν είναι μόνο Χριστούγεννα. Για μας είναι κ η μέρα που γιορτάζει εκείνος που έκανε όλα τα ‘ποτέ’ ‘τώρα’ κ τα ‘αποκλείεται’ ‘εννοείται!’. Χρόνια πολλά σε όλους και χρόνια πολλά σε σένα!» έγραψε η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα» στην ανάρτησή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι μόνο στη ζωή αλλά παράλληλα συνεργάζονται και επαγγελματικά στη θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά.

Η παρουσιάστρια του MEGA έχει αναλάβει την απόδοση του έργου στα ελληνικά, ενώ ο Μαροσούλης είναι ο παραγωγός.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παράσταση παρουσιάζεται σε θεατρική σκηνή της χώρας.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρεμιέρα, την οποία φυσικά παρακολούθησαν αμφότεροι.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη Μελέτη, ο Μαροσούλης δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό «OK!»: «Είμαι δύσκολος αλλά συγχρόνως και εύκολος στις συνεργασίες μου. Όταν όλα πηγαίνουν όπως τα έχουμε ορίσει από την αρχή, είμαι ο καλύτερος συνεργάτης και με την Ελεονώρα όλα πήγαν μια χαρά!

Στη συνεργασία που έχουμε με την Ελεονώρα δεν χρειάστηκε να είμαστε σε απόλυτη επαφή. Έκανε τη μετάφραση-απόδοση ενός κειμένου από τα ιταλικά στα ελληνικά και της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να την ελέγξω όταν τελείωσε, γιατί εκείνη είναι η γνώστρια του συγκεκριμένου αντικειμένου και αντιμετωπίζει τη δουλειά αυτή στο σύνολο, σαν να είναι δική μας, όχι δική μου. Οπότε δεν υπήρξε κάποια δυσκολία στη συνεργασία μας».