Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν έγκυος και σταθμός με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι το συμβόλαιο δεν θα ισχύσει»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Νοεμβρίου 2022 11:37

Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της «MEGA Καλημέρα» σχολιάζοντας τα όσα βιώνουν καθημερινά οι άνθρωποι που εργάζονται στην τηλεόραση.

Παίρνοντας αφορμή από τα όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός σχετικά με το πώς έμαθε ότι δεν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του «Greece’s Next Top Model», η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τις σχέσεις που επικρατούν στα ΜΜΕ.

Όλα άρχισαν μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων του Σκουλού στην εκπομπή του Open «After dark», το βράδυ της Κυριακής.

Η συνεργάτης της εκπομπής του MEGA, Άννα Ζηρδέλη πήρε αρχικά τον λόγο και είπε: «Πόσο άσχημο είναι να σε αδειάζουν από ένα τηλέφωνο. Όταν κάνεις μία τεράστια επιτυχία όπως το GNTM και ο κύριος Σκουλός που όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα, ένα τηλέφωνο το αξίζει».

Από τη δική της πλευρά, η Μελέτη επεσήμανε: «Το άδειασμα είναι άδειασμα με όποιο μέσο και να γίνει. Δεν είναι ποτέ ευχάριστο αλλά είναι αμήχανο. Σε αυτό που λες συμφωνώ αλλά από την άλλη τι να του έλεγαν; ‘Έλα να σε αδειάσουμε από κοντά;’. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δουλεύουμε σε αυτόν τον χώρο και κάποιοι παραμένετε ρομαντικοί. Φιλάκια από το τηλέφωνο δεν μου έχουν πει αλλά θεωρούσα ότι φιλάκια από το τηλέφωνο δεν θα έλεγαν στη Βίκυ Καγιά. Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση ότι έγινε αυτό το άδειασμα από το τηλέφωνο».

Και η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως «εμένα σταθμός με έχει ενημερώσει από το τηλέφωνο ότι το συμβόλαιο που έχουμε δεν θέλει να τεθεί σε λειτουργία. Ήμουν έγκυος. Τι περιμένετε ρε παιδιά; Να σε βγάλουν έξω για φαγητό και να σου χρυσώσουν το χάπι και να σου πουν ότι δεν σε θέλουν;

Έχετε καταλάβει ότι είμαστε προϊόντα που εξυπηρετούμε συγκεκριμένους σκοπούς και συγκεκριμένα συμφέροντα; Όταν το καταλάβετε αυτό, δεν θα σας πειράζει αν σας αδειάζουν είτε από το τηλέφωνο, είτε από κοντά τετ α τετ».