Ελεονώρα Μελέτη και Κατερίνα Καινούργιου φέρνουν αλλαγές στο Happy Day! Τι ετοιμάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη Δευτέρα

2 Σεπτεμβρίου 2021 09:00

Ελεονώρα Μελέτη και Κατερίνα Καινούργιου φέρνουν αλλαγές στο Happy Day! Τι ετοιμάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη Δευτέρα

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει σιγά σιγά και ποδαρικό θα κάνουν οι πρωινές εκπομπές. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα το Happy Day.

Ο Alpha ποντάρει και φέτος πάρα πολλά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της. Οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν πώς να φτάνουν στην κορυφή της πρωινής ζώνης.

Πάντως φέτος θα υπάρχουν αλλαγές όσον αφορά την ώρα έναρξης και λήξης της εκπομπής. Και γι’ αυτό ευθύνονται η Ελεονώρα Μελέτη και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσία της Μελέτη αυξάνει πολύ τον ανταγωνισμό τη συγκεκριμένη ώρα. Και το Happy Day θα ξεκινάει πλέον καθημερινά στις 8 παρά τέταρτο. Θέλει να προλάβει την Ελεονώρα που θα αρχίζει πέντε λεπτά αργότερα στο Mega.

Αλλά και ο χρόνος της εκπομπής θα μειωθεί αφού θα τελειώνει στις 10 προκειμένου τη σκυτάλη να αναλαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η οποία αποτελεί μία από τις μεγάλες φετινές μεταγραφές του σταθμού. Ο οποίος θεωρεί ότι η πρωινή ζώνη του θα βρεθεί στην κορυφή και μάλιστα με διαφορά.

Η παρέα του Happy Day και φέτος θα παραμείνει η ίδια. Στο τιμόνι θα βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μαζί της θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο Δήμος Βερύκιος θα συνεχίζει να σχολιάζει την επικαιρότητα με το δικό του μοναδικό τρόπο.