Ελεονώρα Μελέτη: λιώνει στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας της μετά τον κορονοϊό

Δημοσιεύθηκε: 28 Απριλίου 2021 20:15
Ελεονώρα Μελέτη: λιώνει στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας της μετά τον κορονοϊό

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν γονιό από τις αγκαλιές και τα φιλιά των παιδιών του. Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να στερήθηκε για δύο εβδομάδες την κορούλα της, όμως τώρα είναι και πάλι μαζί.

Ελεονώρα Μελέτη: λιώνει στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας της μετά τον κορονοϊό

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεπέρασε την ταλαιπωρία με τον κορονοϊό και μπορεί επιτέλους να αγκαλιάσει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πλέον η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» έχει αναρρώσει πλήρως. Μπορεί να απολαμβάνει ξανά όμορφο και δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια της.

Μάλιστα η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ενημερώνει συχνά τους followers της. Με στιγμιότυπα από την ζωή της.

Η παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφία στο instagram να της δίνει η κόρη της ένα τρυφερό φιλί και έβαλε στη λεζάντα: «Δε μπορώ, λιώνω.-#loveofmylife #mydaughter #mylove #alexandra #iamamom».

Η παρουσιάστρια δεν παραλείπει να αναφέρεται πολύ συχνά στην μικρή Αλεξάνδρα. Ακόμη και στο πόσο της άλλαξε τη ζωή μαγικά ο ερχομός της.

«Από τη στιγμή που έγινα μητέρα νιώθω μία συνεχή ντόπα καθημερινή που πηγάζει από τη σχέση μου με το παιδί. Με έχει βοηθήσει να αναθεωρήσω ή να κατασταλάξω σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Μου έχει θυμίσει πόσο η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα» είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή της.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

Ακολουθήστε μας στο Google News

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.