Quantcast

Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες που της τράβηξε ο σύζυγός της και η πρεμιέρα

Συντάκτης: Newsroom

25 Αυγούστου 2022 20:03

Η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την κόρη της και τον σύζυγό της  Θοδωρή Μαροσούλη.

Το ζευγάρι απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο και μάλιστα ο σλυζηγος της τράβηξε μερικές φωτογραφίες εν αγνοία της και η παρουσιάστρια τις δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Η Ελεονώρα Μελέτη για άλλη μια φορά δεν διστάζει να τσαλακώσει τη δημόσια εικόνα της καθώς στη μία φωτογραφία τη βλέπουμε να χασμουριέται.

«Και ξαφνικά σκάει μήνυμα στο what’s app από τον σύζυγο. Μου στέλνει αυτή τη φωτογραφία. Την έχει βγάλει κρυφά, χωρίς να το ξέρω, στις διακοπές! Αααα ωραία φωτό λέω! Και σκάει και δεύτερη , και Τρίτη. Αν σύρεις θα τις δεις… Κ σε λίγα δευτερόλεπτα κ 3 φωτογραφίες έχουμε αυτό που λέμε «Instagram vs reality», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

Η καλή μέρα ξεκινάει με μια «MEGA Καλημέρα»!

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει δυναμικά, για δεύτερη σεζόν, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 08:00 στο MEGA, για να μας κρατάει καθημερινά παρέα με την πιο ολοκληρωμένη και πετυχημένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
Με τη χαρακτηριστική της ευθύτητα, τον αφοπλιστικό λόγο και το χιούμορ της, η Ελεονώρα Μελέτη θα βάλει και φέτος τη σφραγίδα της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Μαζί της, ο έμπειρος Κώστας Τσουρός με τις εύστοχες
τοποθετήσεις του.
Την παρέα συμπληρώνουν με την καλύτερη διάθεση η Άννα Ζηρδέλη, το νέο πρόσωπο στην ομάδα του «MEGA Καλημέρα», και ο πάντα αισιόδοξος Θανάσης Πάτρας. Την πολιτική επικαιρότητα θα σχολιάζει η Χριστίνα Κοραή.
Η ατζέντα της εκπομπής θα έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με την πληρέστερη ενημέρωση και την καλύτερη διάθεση: ρεπορτάζ και σχολιασμό για τις τρέχουσες εξελίξεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις με
πρόσωπα που ξεχώρισαν, ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αποκαλυπτικά νέα από το τηλεοπτικό παρασκήνιο.