Ελεονώρα Μελέτη: “Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο, μέσα σε ένα βράδυ το 60% των δεδουλευμένων μου είχε χαθεί”

Συντάκτης: Newsroom

21 Μαΐου 2024 11:44

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Άννας Δρούζα “Όσα δε Λέμε” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν από μερικά χρόνια.

Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο, έπαθα μία πολύ μεγάλη ζημιά όπως είχε πάθει και πολύς άλλος κόσμος τότε με τις τράπεζες. Είχα τα χρήματά μου φορολογημένα, δηλωμένα, καθαρά από εδώ εκεί, γιατί φοβόμουν το εδώ… και απλά την πάτησα.

Θυμάμαι ότι ξύπνησα ένα πρωί και μέσα σε ένα βράδυ το 60% των δεδουλευμένων μου είχε χαθεί. Κι όμως δεν ήμουν ράκος. Ήμουν πληγωμένη βαθιά, βιασμένη σχεδόν, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν και χειρότερα από αυτό.

Εκείνη τη στιγμή δεν μέτρησα τι είχα χάσει, αλλά τι είχε μείνει. Και τι είχε μείνει; Είχα την οικογένειά μου, είχα την υγεία μου και τη δουλειά μου. Είπα: πάμε να τα ξανακάνουμε από την αρχή.

Το θυμάμαι, ήταν Καθαρά Δευτέρα. Καβάλησα τη σανίδα μου 11 η ώρα το πρωί και βγήκα από το νερό 5 παρά τέταρτο το απόγευμα. Αλλά πραγματικά ξύπνησα το άλλο πρωί και είπα: πάμε να τα ξανακάνουμε όλα από την αρχή. Και δεν το ξανασυζήτησα” εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.