Ελεονώρα Μελέτη: σκίζει τα κύματα της Πάρου (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 10:30

Ελεονώρα Μελέτη: σκίζει τα κύματα της Πάρου (βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα, βρίσκονται σε έναν από τους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς, την Πάρο

Το νησί είναι το ιδανικό για τους λάτρεις του σερφ, όπως είναι η Ελεονώρα Μελέτη. Η οποία απολαμβάνει εκεί το αγαπημένο της σπορ και συνδυάζει τις διακοπές με την οικογένειά της.

Η τελευταία της δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram είναι ένα βίντεο που τράβηξε ο Θοδωρής Μαροσούλης από την παραλία. Με την ίδια να σκίζει τα κύματα.

Ακολούθησε ένα κείμενο στο οποίο δηλώνει πως είναι σημαντικό γι’αυτήν το γεγονός ότι ο σύντροφό της καταλαβαίνει την τρέλα της

Και φυσικά την αγάπη της για το σερφ…

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, Τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς κ σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο κ για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος κ δεδομένος ο «χώρος» σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο «χώρος» να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο κ έχει δώσει κ την ευχή του!

Κατά τα αλλά, η Πάρος είναι 10 χρόνια ο προορισμός μου το καλοκαίρι. Δέκα χρόνια έχω πάει μόνο στη νέα χρυσή ακτή από τις εκατοντάδες παραλίες του νησιού. 10 χρόνια έχω κατέβει γύρω στις 7-8 φορές στη Νάουσα αλλά εκατονταδες φορες σε απίστευτα μαγικά ταβερνάκια κρυμμένα στα πιο όμορφα κ γραφικά χωριουδάκια στην εδώ γύρω περιοχή… γιατί αυτό που βρίσκεις εδώ είναι τοοοοοοσο όμορφο! κ το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα μικρό καρέ ενός πραγματικά παραδεισένιου κόσμου … για την πληροφορία στη παραλία αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurf.

Όσο για το σύζυγο, @psycho_25 , μην τον λυπάστε! Κανείς περίπου 15 ώρες ποδήλατο την εβδομάδα ! Χωρίς εμένα!

#paros #wind #sealife #summer #greece🇬🇷 ».