Ελεονώρα Μελέτη: «Τα πρώτα τρία χρόνια της παρουσίας μου στον χώρο ήταν πολύ σκληρά – Δέχτηκα διασυρμό όχι απλά κριτική»

Δημοσιεύθηκε: 21 Νοεμβρίου 2021 08:00
Ελεονώρα Μελέτη: «Τα πρώτα τρία χρόνια της παρουσίας μου στον χώρο ήταν πολύ σκληρά - Δέχτηκα διασυρμό όχι απλά κριτική»

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη για τη νέα της καθημερινότητα στην πρωϊνή ζώνη του Mega. Επίσης αναφέρθηκε στο εργασιακό bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Ελεονώρα Μελέτη: «Τα πρώτα τρία χρόνια της παρουσίας μου στον χώρο ήταν πολύ σκληρά Δέχτηκα διασυρμό όχι απλά κριτική».

«Ανταγωνισμός υπάρχει πάντα σε όλες τις ζώνες. Έχω μάθει από την πρώτη στιγμή να έχω πάντα υψηλό ανταγωνισμό σε όλες τις ζώνες που έχω περάσει, όποτε δεν με προβληματίζει τόσο πολύ, όσο οι καλές επιδόσεις της εκπομπής, να πηγαίνουμε καλά, είναι λογικό είναι ζητούμενο για όλους τους επαγγελματίες της τηλεόρασης. Δεν έχω τοξικό ανταγωνισμό μέσα μου, θέλω όλοι να τα πηγαίνουμε καλά».

Advertisement

«Κοιτάω κάθε μετά τα νούμερα, δεν πάμε στα τυφλά, είναι σαν μάρτυρες του τι αρέσει στον κόσμο και τι όχι, απλά που διαφωνώ, διαφωνώ στο ότι πρέπει να μοιράζονται λες και είναι βαθμοί μετά από ένα διαγώνισμα στους μαθητές. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ο κόσμος να ξέρει καθημερινά πως πάει μία εκπομπή, είναι κάτι που αφορά εμάς τους ανθρώπους της τηλεόρασης, δεν ξέρω γιατί πρέπει να βάζουμε τον τηλεθεατή μέσα σε αυτό».

Οι δύσκολες καταστάσεις που έζησε στην δουλειά της στο παρελθόν

«Εκείνη τη στιγμή που το βίωνα δεν καταλάβαινα ότι είναι bullying, όσοι παρακολουθούμε και είμαστε στα media τα τελευταία 20 χρόνια μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τα πρώτα τρία χρόνια της παρουσίας μου στον χώρο ήταν πολύ σκληρά. Δέχτηκα διασυρμό όχι απλά κριτική. Παρόλα αυτά ευλογώ ό,τι συμβαίνει στη ζωή. Όλες οι δυσκολίες μου έχουν μάθει ένα μάθημα στο τέλος που μπορεί να είναι πολύ θετικό. Εκτίμησα τους ανθρώπους διαφορετικά. Εννοείται ζήτησα βοήθεια, ήταν μαζικό, ήταν σαρωτικό, ταυτόχρονο από πολλές πλευρές και μέτωπα αλλά και διαρκείας. Κράτησε πολλά χρόνια».

Advertisement