Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους και το άγνωστο περιστατικό

7 Φεβρουαρίου 2021 18:00

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη, την 2,5 ετών Αλεξάνδρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλη παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2017 με πολικό γάμο ενώπιον λίγων φίλων και συγγενών.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι έκανε με τον σύζυγό της το πρώτο τους βράδυ ως παντρεμένοι.

“Η φωτογραφία αυτή μου έσκασε» στο «σαν σήμερα» του facebook… αν και παντρευτήκαμε με τον @psycho_25 στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 είχα ανεβάσει λίγους μήνες μετά αυτή τη φωτογραφία για να τρολάρω τη μια από τις μάρτυρες, που ήταν η εικονιζόμενη @poulopom_ ! Δεν ξέρω αν χειροκροτεί γιατί επιτέλους με «έδωσε» ή γιατί κατάφερε να κάνει σωστά το ρόλο της ως μάρτυρας, πάντως αυτή η φωτογραφία άντε και κάνα δυο ακόμα είναι τα μοναδικά ντοκουμέντα εκείνης της ημέρας!

Μια καθημερινή, (Πέμπτη) με λίγους καλούς φίλους και συγγενείς, 13:28 ακριβώς, με τον δήμαρχο Εκάλης (φανταστικός) να δίνει ρεσιτάλ. Φοράω δημιουργία της @lenakatsanidou και με έχει βάψει και χτενίσει ο @panoskallitsis. H όλη διαδικασία κράτησε λίγα λεπτά και αμέσως μετά φύγαμε τσακ μπαμ άλλοι για τις δουλειές τους και εμείς για κάτι ραντεβού που είχαμε εκείνο το μεσημέρι, για επαγγελματικούς λόγους. Ναι, πήγα στα ραντεβού Με… το «νυφικό». Ούτε φαγητά ούτε γλέντια!

Γύρω στις 5 που ξεμπερδέψαμε από τις δουλειές μας γιορτάσαμε με τον @psycho_25 τρώγοντας burger οι δυο μας, ενώ το πρώτο μας βράδυ ως παντρεμένοι το περάσαμε μέχρι τα μεσάνυχτα σε ιδιωτική κλινική κάνοντας εξετάσεις στον @psycho_25 που είχε συμπτώματα πνευμονίας. Ήταν όμως μια ωραία μέρα με ευχάριστες αναμνήσεις που μέσα στο πρόγραμμα της είχε κ έναν… γάμο! Άντε κορίτσια μου κ στα δικά σας οι ανύπαντρες”, έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της.