Ελεονώρα Μελέτη: ξεσπά για τα σχόλια που δέχεται για τους καλεσμένους της εκπομπής της – «Μη χάνετε το χρόνο σας στέλνοντας «παγιδευμένα» με δηλητήριο μηνύματα…»

Δημοσιεύθηκε: 18 Φεβρουαρίου 2021 13:40
Ελεονώρα Μελέτη: ξεσπά για τα σχόλια που δέχεται για τους καλεσμένους της εκπομπής της - «Μη χάνετε το χρόνο σας στέλνοντας "παγιδευμένα" με δηλητήριο μηνύματα...»

Η γνωστή παρουσίαστρια ανέφερε πως δέχεται επιθετικά μηνύματα λόγω του ότι καλεί στην εκπομπή της ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Θέλοντας να απαντήσει σε όλους εκείνους που προσπαθούν να τη θίξουν, εκείνη τόνισε πως:

«Ξέρετε κάτι; Ναι, καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο αλλά δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα. Ναι, δίνω βήμα σε τρανς γιατί μαθαίνω από εκείνους. Ναι, προβάλλω «αυτά τα πρότυπα» γιατί μου αρέσουν περισσότερο από άλλα πρότυπα που βρίσκουν το χώρο τους κι αυτά στην τηλεόραση.

Όχι, δε με απασχολεί η καταγωγή του διπλανού μου, ούτε το χρώμα του. Ούτε τα κιλά του ή η ιδιαιτερότητα του, γιατί μιλάμε για ανθρώπους.Μιλάμε για ανθρώπινα όντα με ψυχή. Κι εσείς που μου στέλνετε επιθετικά μηνύματα κατηγορώντας με ότι θα κάνω την κοινωνία «σκατά σαν τα μούτρα μου». Ανθρώπινα όντα είστε και σας συμπονώ. Σας ευχαριστώ που θεωρείτε πως έχω τη δύναμη να αλλάξω τον κόσμο αλλά αν κάτι θα τολμούσα να αλλάξω (αν μπορούσα) θα ήταν ο τρόπος που διαχειρίζεστε το δικαίωμα του διπλανού σας να έχει την άποψη του και να μπορεί να μιλά και να εκφράζεται ελεύθερα όπως εσείς.

Μη χάνετε το χρόνο σας στέλνοντας «παγιδευμένα» με δηλητήριο μηνύματα. Δε θα με αλλάξουν τα λόγια σας, γιατί αυτό που είμαι σήμερα το έχω αποφασίσει συνειδητά, χτίζοντας τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητα μου με τα χρόνια και συνειδητοποιώντας τι θέλω και τι δε θέλω από εμένα προς τους ανθρώπους και από εκείνους προς τα εμένα».