Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ο γάμος τους σε κρίση!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Αυγούστου 2022 11:45

Λιγότερο από δύο χρόνια μετά τον παραδοσιακό γάμο τους στις Σπέτσες, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου φέρονται να βρίσκονται σε διάσταση!

Οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν να τραβούν χωριστούς δρόμους η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου ξεκίνησαν στα μέσα του καλοκαιριού, ενώ εκείνος τη Δευτέρα 22 Αυγούστου γιόρτασε τα γενέθλιά του με καλούς του φίλους, χωρίς όμως τη σύζυγό του.

Παρόλα αυτά, εκείνη όχι μόνο τον ακολουθεί ακόμα στο Ιnstagram αλλά έκανε και like στην τελευταία ανάρτησή του στις 3 Αυγούστου.

Το ζευγάρι, όπως αποκαλύπτει στο okmag άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον, έχει απομακρυνθεί αθόρυβα εδώ και λίγο καιρό, κρατώντας όσο πιο χαμηλούς τόνους μπορούν. «Υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλληλοσεβασμός. Δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους δύο».

Στα τέλη Μαρτίου, είχε γραφτεί ξανά πως το ζευγάρι περνούσε κρίση στον γάμο του κάτι που ο γνωστός ποινικολόγος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά. Ακολούθησε σειρά κοινών εμφανίσεων τόσο στη Μύκονο όσο και στην Αθήνα.

Η τελευταία φορά που ο φακός τους απαθανάτισε μαζί ήταν στις αρχές Ιουνίου, στο γαμήλιο πάρτι καλών τους φίλων στη Μαλακάσα.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!» τον Μάιο του 2021, ο Σπύρος Δημητρίου είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του: «Η πρώτη εντύπωση που είχα για εκείνη είναι πως είναι πολύ αυστηρή. Και πράγματι, είναι. Κατάλαβα, όμως, ότι αυτό που είδα ως αυστηρότητα είναι η τρυφερότητά της τελικά.

Φαίνεται αυστηρή γιατί σε ακούει πραγματικά όταν της μιλάς. Και όταν σε κοιτάζει στα μάτια, σε κοιτάζει αληθινά. Θυμάμαι ότι όταν τη γνώρισα (σ.σ. σε μπαρ κοινής τους φίλης) ήταν και δύο φίλες της μαζί.

Αφού έβαλα τα δυνατά μου και της μίλησα, πέρασαν δέκα λεπτά και λέω ‘Θα σας αφήσω τώρα λίγο να με σχολιάσετε αλλά πριν φύγω θέλω να μου βάλεις, Ελεωνόρα, έναν βαθμό!’. Της φάνηκε αστείο αυτό και αναθάρρησα κι εγώ».

Πηγή: ΟΚ!