Ελευθερία Αρβανιτάκη: Μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από την εκπομπή στο Mega

1 Νοεμβρίου 2020 07:40

«Μαγικές», δυνατές ερμηνείες κι ανεπανάληπτα ντουέτα χάρισε η Ελευθερία Αρβανιτάκη με το μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega», το βράδυ του Σαββάτου.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα, «ένα μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής μουσικής» όπως την έχουν χαρακτηρίσει, ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και παρέσυρε το τηλεοπτικό κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Το  πρόγραμμα περιελάβανε μερικά από τα διαχρονικά και εμβληματικά της τραγούδια σε solo ερμηνείες, όπως τα «Μέτρησα»«Ζωή Κλεμμένη»«Θέλω Να Σε Δω»«Τι Λείπει»«Το Κόκκινο Φουστάνι»«Τα Κορμιά Και Τα Μαχαίρια»«Βάρκα»«Τον Έρωτα Ρωτάω»«Παράπονο» και «Δε Μιλώ Για Μια Νύχτα», καθώς και κομμάτια από το πρόσφατο album της «Τα Μεγάλα Ταξίδια», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, όπως τα «Κι Εγώ Που Έλεγα» και «Μνήμες».

Mε τον σπουδαία Χρήστο Νικολόπουλο να τη συνοδεύει με το μπουζούκι του, ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια μεταξύ των οποίων τα «Πρόσωπο Με Πρόσωπο»«Καρδιά Μου Εγώ» και «Της Καληνύχτα Τα Φιλιά», αλλά και το «Ζήλεια Mου» που το έχουμε γνωρίσει με την Χάρις Αλεξίου.

Από τη μοναδική βραδιά δεν έλειψαν τα ξεχωριστά ντουέτα.
Η αγαπημένη μας φωνή ερμήνευσε με τον Λάκη Λαζόπουλο τα «Όταν Έχω Εσένα»«Το Μηδέν» και «Θέλω Κοντά Σου Να Μείνω», με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τα «Πάρε Με Αγκαλιά Και Πάμε»«Ως Τα Χαράματα»«Και Θα Χαθώ» και «Μένω Εκτός» και με τον νέο και πολλά υποσχόμενο ερμηνευτή Θοδωρή Βουτσικάκη τα κλασσικά πια τραγούδια της «Σαν Την Αγάπη Την Κρυφή» και «Με Το Ίδιο Μακό».

Το υπέροχο μουσικό ταξίδι ολοκληρώθηκε με το διαχρονικό τραγούδι – σύνθημα που η απήχησή του έχει ξεπαράσει τα σύνορα της χώρας και που δεν είναι άλλο από το «Δυνατά».
Ήταν μια δυνατή βραδιά, γεμάτη Ελευθερία!