Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Ο έρωτας του live είναι σαν ναρκωτικό»

10 Μαρτίου 2022 19:15

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Ο έρωτας του live είναι σαν ναρκωτικό»

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την έως τώρα πορεία της στη μουσική σκηνή. Όπως είπε η μητέρα της φοβόταν όταν αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Ο έρωτας του live είναι σαν ναρκωτικό».

Αποκάλυψε στιγμές από ζωή του πατέρα της και μίλησε για τα παιδιά της. Δήλωσε ότι το μοντέλο «η γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας στη δουλειά» δεν της άρεσε ποτέ. Και πως δεν θέλει πια πάθη στη ζωή της, γιατί «σε κάνουν να χάνεις τον εαυτό σου».

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια.Φοβόταν τις ουσίες και τις κακές παρέες», ανέφερε. Αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα της, αλλά και τη ζωή του, που ήταν «κινηματογραφική». Δεν έχει πολλές μνήμες από εκείνον, καθώς τον έχασε όταν ήταν 10 ετών.

«Η ζωή του πατέρα μου είχε σκαμπανεβάσματα. Ο πρόωρος θάνατός του πιστέυω είχε σχέση με αυτό».

Αναφορικά με το μοντέλο «γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας στη δουλειά» είπε πως ήταν κάτι που ποτέ δεν της άρεσε, και την έκανε να σκεφτεί πολύ το πώς πρέπει να είναι η ζωή μιας γυναίκας, σήμερα.

Οι αλλαγές στη ζωή της την έκαναν πιο σκληρή σαν άνθρωπο. «Σκληραίνεις όταν πρέπει να κάνεις διαπραγματεύσεις και να ορίσεις τα πράγματα γύρω σου»,συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, δήλωσε πως είναι δύσκολο να έχεις παιδιά και να διαγράφεις μία πορεία. «Πότε αδικείται η οικογένειά σου, πότε η τέχνη σου»,είπε, ενώ πιστεύει πως η οικογένεια γίνεται με τα δύο παιδιά, όταν έχουν παρέα και μεγαλώνουν μαζί.

Οι ζωντανές εμφανίσεις είναι το αγαπημένη σημείο της δουλειάς της και μάλιστα τόνισε ότι «το live είναι σαν ναρκωτικό». Η σχέση που έχει αποκτήσει με τον κοινό της άλλωστε όσα χρόνια δουλεύει είναι μοναδική.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα εμφανιστεί στην παράσταση «Acoustic»,στις 21 Μαρτίου, στο Radio City Theater Music Hall στη Θεσσαλονίκη και στις 28-29 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

https://www.youtube.com/watch?v=oEM6uBwm2jo