Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Προσπαθήσαμε να μη συναντηθούμε με τον covid αλλά ήταν αναπόφευκτο…»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιουλίου 2022 19:00

Μέσω του λογαριασμού της στο twitter η Ελευθερία Αρβανιτάκη ενημέρωσε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη νοσεί από Covid – 19 και έχει τεθεί σε καραντίνα. Μεταξύ άλλων, έκανε γνωστό πως θα αναβληθεί η συναυλία της στη Χίο, η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο.

Τελικά, θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα.

«Το προσπαθήσαμε να μη συναντηθούμε με τον covid αλλά ήταν αναπόφευκτο. Είμαι θετική και εγώ οπότε θα πρέπει να μεταφέρουμε την συναυλία μας στη Χίο που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 30 του Ιούλη.

Νέα ημερομηνία Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου», έγραψε χαρακτηριστικά η Αρβανιτάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν «βροχή» από τους θαυμαστές της. Όλοι ευχήθηκαν στην ερμηνεύτρια περαστικά και να γίνει σύντομα καλά.

Παλαιότερα, η Αρβανιτάκη είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ελένη» για την έως τώρα πορεία της στη μουσική σκηνή. Όπως είπε, η μητέρα της φοβόταν όταν αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Αποκάλυψε στιγμές από ζωή του πατέρα της και μίλησε για τα παιδιά της. Δήλωσε ότι το μοντέλο «η γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας στη δουλειά» δεν της άρεσε ποτέ. Και πως δεν θέλει πια πάθη στη ζωή της, γιατί «σε κάνουν να χάνεις τον εαυτό σου».

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια. Φοβόταν τις ουσίες και τις κακές παρέες», τόνισε.

Αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα της αλλά και τη ζωή του, που ήταν «κινηματογραφική». Δεν έχει πολλές μνήμες από εκείνον, καθώς τον έχασε όταν ήταν δέκα ετών. «Η ζωή του πατέρα μου είχε σκαμπανεβάσματα. Ο πρόωρος θάνατός του πιστεύω είχε σχέση με αυτό», δήλωσε.

Οι αλλαγές στη ζωή της την έκαναν πιο σκληρή σαν άνθρωπο. «Σκληραίνεις όταν πρέπει να κάνεις διαπραγματεύσεις και να ορίσεις τα πράγματα γύρω σου», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, δήλωσε πως είναι δύσκολο να έχεις παιδιά και να διαγράφεις πορεία. «Πότε αδικείται η οικογένειά σου, πότε η τέχνη σου», είπε, ενώ πιστεύει πως η οικογένεια γίνεται με τα δύο παιδιά, όταν έχουν παρέα και μεγαλώνουν μαζί.