Ελευθερία Ελευθερίου: «Αν θέλουν τις εντάσεις που είχαν στο Survivor 4 να τις κρατάνε και μετά από αυτό, πρόβλημά τους»

Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 2021 16:45
Ελευθερία Ελευθερίου: «Αν θέλουν τις εντάσεις που είχαν στο Survivor 4 να τις κρατάνε και μετά από αυτό, πρόβλημά τους»

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στο Πρωϊνό για το Survivor 4 και για τη σχέση που έχει τώρα με τους πρώην συμπαίκτες της.

Ελευθερία Ελευθερίου: «Αν θέλουν τις εντάσεις που είχαν στο Survivor 4 να τις κρατάνε και μετά από αυτό, πρόβλημά τους».

«Με τον Αλέξη Παππά δεν υπήρχε ένα φλερτ, αλλά ένα πολύ μεγάλο δέσιμο. Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα, είχαμε τις παρεξηγήσεις μας, αλλά στο τέλος ήταν ο ψυχολόγος μου. Θα ήθελα να τον δω στο Bachelor». Είπε για τη φιλία της με τον Αλέξη Παππά.

Ενώ για τα επαγγελματικά της που έχουν ανοδική τάση μετά το Survivor 4 είπε «Υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις και τώρα προσπαθώ να τις ζυγίσω όλες»

«Ο καθένας συμπεριφέρεται και πράττει όπως θέλει. Αν θέλουν τις εντάσεις που είχαν στο παιχνίδι να τις κρατάνε και μετά από αυτό, είναι πρόβλημα του καθενός. Κάποια στιγμή θα του περάσει». Είπε για το unfollow του Νίκου Μπάρτζη.

«Δεν μίλησα με Νίκο, Τζέιμς και την Άννα Μαρία. Δεν θα μπορούσα ποτέ να έκανα παρέα με τα παιδιά, δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες», συμπλήρωσε.

«Θα ήθελα να δω νικητές τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Είναι πάρα πολύ αγαπημένα παιδιά και το τι θα συμβεί θα φανεί μετά το παιχνίδι. Δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα τα σχόλια του Ασημακόπουλου για τον Σάκη και τη Μαριαλένα».

«Δεν έπεσε στην αντίληψή μου ότι έκανε σεξ μέσα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από κάθε κοκοφοίνικα». Είπε στη Φαίη Σκορδά.