Ελευθερία Ελευθερίου: Ανακαλεί την ατάκα «ντροπή της Κύπρου» για τον Μάριο Πρίαμο

Συντάκτης: Newsroom

12 Μαΐου 2023 14:00

Ελευθερία Ελευθερίου: Ανακαλεί την ατάκα «ντροπή της Κύπρου» για τον Μάριο Πρίαμο

Στην εμπειρία που αποκόμισε από το Survivor All Star αναφέρθηκε η τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μίλησε στην εκπομπή.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη αλλά και στην περίφημη ατάκα της γι’ αυτόν πως είναι η ντροπή της Κύπρου.

«Αν άλλαζα κάτι θα ήταν μόνο αυτή η ατάκα. Δεν το θυμόμουν. Ήταν ξεκάθαρα θέμα συναισθήματος και θυμού. Πολλά πράγματα που τα είχα μαζεμένα και έλεγα πως «δεν με ενδιαφέρει, δεν θα ασχοληθώ», τελικά όχι μόνο ασχολήθηκα… Αν άλλαζα όμως κάτι γυρνώντας τον χρόνο πίσω ίσως να ήταν αυτός ο χαρακτηρισμός που είχα πει».

«Για το μεγαλύτερο βραβείο στα ψέματα… ο Σπύρος Μαρτίκας έχει ένα ταλέντο! Έχει ένα ταλέντο γενικά να τα κάνει όλα λίγο πικάντικα και να τα μεγαλοποιεί. Δηλαδή όταν έλεγε για μένα πως «μπήκε στο παιχνίδι με τόσα ψέματα», ποια είναι τα τόσα ψέματα; Βγαίνοντας μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ με τον τρόπο με τον οποίο είχε γίνει όλο αυτό πίσω από την πλάτη μου. Ειπώθηκαν πολλά πράγματα πίσω από την πλάτη μου».

«Μπορεί να είχα κάποις στιγμές έντασης και να ήρθα σε αντιπαράθεση με κάποιους παίκτες, δεν έκανα όμως ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη του. Ακόμα και με το θέμα με τον Μάριο, πριν μπω στο παιχνίδι δεν βγήκα πουθενά να μιλήσω. Ότι ήταν να πω, το είπα μπροστά του και ας ήταν σκληρό».