Ελευθερία Ελευθερίου: Ξεκαθαρίζει για την προσωπική της ζωή

Συντάκτης: Newsroom

1 Μαΐου 2023 13:15

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», και αναφέρθηκε στο Survivor All Star, στην σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και στην προσωπική της ζωή.

«Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπάω πάρα πολύ. Όχι, δεν έχω κάτι, δεν υπάρχει κάτι στη ζωή μου», είπε η ίδια αρχικά διαψεύδοντας τον τραγουδιστή και έπειτα δήλωσε για τον πρώην της: «Αποδέχομαι τα λάθη και δέχομαι και τη συγγνώμη ενός ανθρώπου. Υπάρχει μία γνωριμία πολλών χρόνων, δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη». Όσον αφορά στην Καρολίνα, τόνισε απλά: «Δεν έχω να πω κάτι».

Για τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οι οποίοι φαίνεται πως όντως χώρισαν, αφού η δεύτερη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι τους, ανέφερε: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του παιδιού. Διογκώθηκε κάτι, χρησιμοποιήθηκα, εγώ όλα αυτά τα αφήνω πίσω. Από τη στιγμή που εγώ είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου και δεν έβλαψα κάποιον».

Και μετά την προβολή του βίντεο ο Περικλής Κονδυλάτος, επισήμανε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι το πρακτορείο Reuters τα ξέρει όλα για όλους», με την Μπέττυ Μαγγίρα να λέει για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας: «Ο Τριαντάφυλλος επιμένει, κάτι ξέρει», όμως η Μαρία Αντωνά την διέψευσε.