Ελευθερία Ελευθερίου: «Υπήρχαν μέρες στο Survivor που ακόμα και αυτοί που πήγαιναν για το έπαθλο έλεγαν “να χάσουμε για να φύγουμε”»

Δημοσιεύθηκε: 2 Ιουνίου 2021 14:45
Ελευθερία Ελευθερίου: «Υπήρχαν μέρες στο Survivor που ακόμα και αυτοί που πήγαιναν για το έπαθλο έλεγαν “να χάσουμε για να φύγουμε”»

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο The 2Night Show  και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το διάστημα που έμεινε στο Survivor 4. Του είπε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και το γεγονός πως σκεφτόταν σοβαρά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ελευθερία Ελευθερίου: «Υπήρχαν μέρες στο Survivor που ακόμα και αυτοί που πήγαιναν για το έπαθλο έλεγαν “να χάσουμε για να φύγουμε”».

«Η χειρότερη στιγμή μου ήταν μια περίoδoς, που ήμουν στην απομόνωση κι ένιωθα μόνη μου. Ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά και δεν ένιωσα ότι κάποιος συνάνθρωπός μου ένιωσε άσχημα που με έβλεπε έτσι. Δεν με καταλάβαινε κανείς.

Για πρώτη φορά στο Survivor έπαθα κρίση πανικού. Ήμουν κλεισμένη σε έναν χώρο που δεν μπορούσα να φύγω, δεν υπήρχε διέξοδος από όλο αυτό. Σκέφτηκα να φύγω πάρα πολλές φορές κι εκεί μια εβδομάδα ήταν πολύ έντονα στο μυαλό μου. Με μετέπεισαν ο Πάνος Καλλίδης, ο Αλέξης Παππάς κι ο Κρις Σταμούλης γιατί ήμουν ανένδοτη»

Μια πιθανή συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλίδη δεν την αφήνει αδιάφορη

«Μου το χουν πει όλοι ότι θα ήταν ένα ωραίο σχήμα εγώ, ο Τριαντάφυλλος και ο Καλίδης. Δεν είναι τυχαίος ο Τριαντάφυλλος και θα ήθελα όταν βγει να κάνουμε κάτι».

«Πολλές φορές συζητούσαμε προσωπικά θέματα και όταν ερχόταν η κάμερα σταματούσαμε, ειδικά στην αρχή. Εγώ έχω ένα κόμπλεξ με τις κάμερες. Μετά ξεχνάς. Στην αρχή σκεφτόμουν πώς είναι το μαλλί και το μακιγιάζ. Μετά δεν σε νοιάζει τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Υπήρχαν μέρες που ακόμα και αυτοί που πήγαιναν για το έπαθλο έλεγαν “να χάσουμε για να φύγουμε”».

Οι συνθήκες Survivor τους είχαν επηρεάσει όλους πολύ

«Το πολύ μεγάλο σοκ το παθαίνεις μόλις μπεις στο παιχνίδι γιατί δεν τρως. Για τις γυναίκες είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί ξεκινούν τα ορμονικά. Στην πορεία κερδίζοντας τα έπαθλα παθαίνει ένα άλλο σοκ ο οργανισμός γι’ αυτό και τα κορίτσια πρηζόμαστε, έχουμε θέμα με το σώμα μας, δερματικά, γυναικολογικά. Σερβιέτες είχαμε. Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα χωρίς να υπάρχει λόγος»

«Είχα συνηθίσει και βαριόμουν να πάω να κάνω νύχια και μαλλιά. Όταν είχα έρθει ξεχνούσα να κάνω και μπάνιο. Ένιωθα πάρα πολύ καθαρή»

«Το κινητό δεν μου έλειπε καθόλου. Ακόμα και τώρα το αφήνω στην άκρη»