Ελευθερία Καρναβά για το GNTM: «Άρχισαν να φωνάζουν. “Μάζεψέ τα τώρα. Είσαι βρομιάρα”, μου έλεγαν»

24 Φεβρουαρίου 2020 19:08

Καρναβά

Στο περιοδικό People και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη η Ελευθερία Καρναβά, η οποία αποκάλυψε κι ένα περιστατικό από το GNTM που δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση.
«Ήταν μια περίοδος που άνοιγε η μύτη μου συστηματικά. Ένα βράδυ λοιπόν δεν σταματούσε με τίποτα και πήγα να βρω τον διασώστη για να με βοηθήσει. Είχα κάνει το μπάνιο χάλια, οπότε όταν γύρισα αργά τη νύχτα έμεινα να το καθαρίσω. Το πρωί που ξύπνησα πήγα να καθίσω με τις φίλες μου και λίγη ώρα αργότερα με πλησίασε η Κάτια και μου είπε “Άνοιξε η μυτούλα σου, ε;”. Της απάντησα καταφατικά. “Τώρα είσαι καλά; Για έλα λίγο στο δωμάτιο λοιπόν” μου είπε», είπε αρχικά η Ελευθερία Καρναβά.
«Μπαίνω και βρίσκω τις κάμερες. Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Δεν το είχα δει το βράδυ όταν καθάρισα. Ντράπηκα πολύ που η κάμερα έδειχνε τα αίματα. Είχα φρικάρει και καθόμουν σε μια γωνία άφωνη. Τους ζήτησα “συγγνώμη” και τους είπα ότι θα τα μαζέψω. Άρχισαν να φωνάζουν. “Μάζεψέ τα τώρα. Είσαι βρομιάρα” μου έλεγαν. Αυτό το περιστατικό δεν το έδειξε τελικά η κάμερα. Μετά από αυτό αποφάσισα να φύγω εντέλει από το δωμάτιο», εξομολογήθηκε η Ελευθερία Καρναβά.