Ελίνα Κωνσταντοπούλου: «Η Ρούλα Κορομηλά με έβλεπε σαν μύγα»

22 Ιανουαρίου 2020 16:06

Ελίνα

Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου εδώ και αρκετά χρόνια έχει εγκαταλείψει το τραγούδι και διατηρεί το δικό της ζαχαροπλαστείο. Μιλώντας στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά και στην Ρούλα Κορομηλά.
«Κάποια πράγματα έχουν χρονικά όρια, εμένα το όριό μου στο τραγούδι τελείωσε. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά όταν έρχεται κάτι άλλο και σε γεμίζει περισσότερο, νομίζω την παίρνεις εύκολα την απόφαση. Έχω αποσυρθεί από το τραγούδι από το 2012. Σήμερα έχω το δικό μου ζαχαροπλαστείο, έχει γλυκά Θεσσαλονίκης. Φτιάχνω κοσμήματα χειροποίητα τα τελευταία χρόνια», λέει για την αλλαγή στα επαγγελματικά της.
Για την Ρούλα Κορομηλά αναφέρει τα εξής: «Εγώ δεν θεωρούσα ότι είχα κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα το πήγαινε κοντραριστά. Όταν πρωτοπήγα να πω δύο τραγούδια, με πάσαρε στον Βασίλη Νομικό. Ούτε καν «καλημέρα» δεν είπε. Με έβλεπε ως μύγα… Όταν έκανα σουξέ τον Ιούνιο, με ξαναφώναξε για να κλείσω τον «Πρωινό Καφέ» και να μου λέει: «Εγώ τι σου είπα την πρώτη φορά που ήρθες;». Έπαθα πλάκα! Λέω μου είπε κάτι και δεν το θυμάμαι; «Δεν σου είπα ότι θα γίνει σουξέ;», μου είπε. «Ναι», έλεγα εγώ».