Ελίνα Παπίλα: Όλα όσα είπε στον ρεπόρτερ…του Star για τους αντικαταστάτες της!

Συντάκτης: Newsroom

8 Σεπτεμβρίου 2022 11:16

Ελίνα Παπίλα: όσα θα θέλατε να μάθετε για το νέο πρόσωπο στο πρωϊνό του Star

Η Ελίνα Παπίλα έκανε δηλώσεις στην πρωινή ζώνη του Star μιλώντας για τους αντικαταστάτες της και για το δικό της τηλεοπτικο και ραδιοφωνικο μέλλον.

Η Ελίνα παπίλα βρέθηκε πέρυσι στην τηλεοπτική πρωινή ζώνη του Star μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα και έτσι φέτος τους αντικατέστησαν η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Η πλέον ραδιοφωνική παραγωγός του σφαίρα έκανε δήλωση στον δημοσιογράφο της πρωινής ζώνης του Star που την αιφνιδίασε περιμένοντας έξω από το κτίριο του ραδιοφώνου και μίλησα για τους αντικαταστάτες της τα νέα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και το πώς βλέπει τον ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου το πρωινό

«Τι κάνετε; Μου έχει λείψει να ξυπνάω πρωί. Καλή επιτυχία στην Ελένη και στον Ετεοκλή αλλά και σε όλα τα παιδιά εκεί. Βεβαίως και θα ερχόμουν στην εκπομπή αν με καλούσατε! Να σκίσετε, να το ευχαριστηθείτε, είναι πολύ ωραία είναι εκεί. Καλή επιτυχία.

“Ελίνα, σε περιμένουμε εδώ”  είπε ο Ετεοκλής Παύλου, ενώ η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αυτό συμβαίνει στις δουλειές».