Ελίνα Παπίλα: Ξεκαθαρίζει τις σχέσεις της με τον Γιώργο Καρτελιά

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2022 10:55

Γιώργος Καρτελιάς - Ελίνα Παπίλα: Η ανακοίνωση του STAR για το νέο πρωινό τηλεοπτικό δίδυμο του σταθμού

Μπορεί να ξεκίνησε ως ένα αγαπημένο δίδυμο στην πρωινή ζώνη του Star όμως οι φήμες λένε ότι οι δυο κουμπάροι δεν ανταλλάσσουν πλέον ούτε καλημέρα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Star Ελίνα Παπίλα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και ξεκαθάρισε εάν τελικά υπάρχει ρήξη ανάμεσα σε εκείνη και τον κουμπάρο της Γιώργο Καρτελιά.

Ενώ αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν καμία συζήτηση για την επόμενη σεζόν με το Star

«Δε ξέρω αν πήραμε το πράσινο φως για του χρόνου. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το κανάλι. Η σεζόν ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν η πρώτη μας φορά, δεν το είχαμε ξανακάνει, το ζήσαμε και θα δούμε τώρα τι θα γίνει. Το κανάλι ξέρει καλύτερα. Ότι έχει σκεφτεί, ότι έχει αποφασίσει αλλά δε γνωρίζω τίποτα ακόμα.

Εγώ το ζω, το χαίρομαι πάρα πολύ γιατί δε ξέρω για πόσο ακόμα θα το ζω. Δε γνωρίζω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει καν με το κανάλι, δε ξέρω αν έχουν γίνει δοκιμαστικά. Φαντάζομαι τις επόμενες ημέρες θα μας ζητηθεί να γίνει μια συνάντηση και εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι άψογη. Θα ήθελα να είμαι μαζί με τον Γιώργο και ότι είναι να γίνει να γίνει για καλό της εκπομπής.

Δεν έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας. Σαφώς υπάρχει ένα άγχος και από τις δυο πλευρές για το τι θα γίνει. Ο καθένας θα το είχε. Εδώ δε ξέρω αν θα είμαι εγώ του χρόνου, θα ξέρω για την αρχισυντάκτρια; Δε νομίζω ότι είμαι και η πλέον κατάλληλη με έναν χρόνο εμπειρίας για να ξέρω ποιος κάνει και ποιος όχι. Εγώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν τους εμπιστεύομαι απόλυτα».

Πάντως οι φήμες τις τελευταίες εβδομάδες οργιάζουν για το γεγονός πως η Ελίνα pipila σε συζητήσεις με το Star έχει ζητήσει να γίνει αντικατάσταση του Γιώργου Καρτελιά.

Μάλιστα για αυτό τον λόγο έχουν ξεκινήσει και κάποια δοκιμαστικά με άνδρες που θα βρεθούν στο πλευρό της την επόμενη σεζόν