Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αν έρθει κάποιος και είναι συμβατός θα του δώσω και την ψυχή μου»

28 Ιανουαρίου 2022 08:00

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αν έρθει κάποιος και είναι συμβατός θα του δώσω και την ψυχή μου»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου άνοιξε την καρδιά της στον Νίκο Χατζηνκολάου σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης για καριέρα και προσωπικά θέματα.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αν έρθει κάποιος και είναι συμβατός θα του δώσω και την ψυχή μου».

«Η Ελισάβετ είναι πάνω από όλα οικογένεια. Είναι Πόντια μάνα. Αναλαμβάνει τις ευθύνες και πληρώνει τον λογαριασμό. Καταφέραμε ως γονείς να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά παρά το διαζύγιο και δεν επιτρέψαμε να δηλητηριάσει το παιδί μας». Είπε ο Ταξιάρχης Χάνος για τη σχέση τους.

«Δεν γινόταν να μην συναντηθούμε με τον Ταξιάρχη. Είχαμε σχέση καρμική. Η ανάγκη μου να μην του κάνουμε κακό του παιδιού, να διορθώσω πράγματα πάνω μου προέκυψε από τον χωρισμό. Η αγάπη που υπάρχει τώρα δεν αλλάζει. Ερωτευτήκαμε πάρα πολύ, στα κάγκελα». Συμπλήρωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ο γάμος στα 20, το διαζύγιο και η προσωπική ζωή

«Χωρίσαμε όταν εγώ ήμουν 23. Για μένα παρόλο που έχουμε χαθεί τα θυμάμαι με πολλή αγάπη και τους συγγενείς του».

«Τώρα δεν είμαι με κάποιον. Περνάνε χρόνια, μεγάλα διαστήματα. Έχω τους φίλους μου, το παιδί μου. Όταν γνωρίζω κάποιον το ζω 100%. Θέλω έναν έρωτα, γιατί όχι; Δεν μου λείπει τίποτα όταν είμαι μόνη μου. Αν έρθει κάποιος και είναι συμβατός θα του δώσω και την ψυχή μου. Δεν έχω εμμονή. Δεν θα ήταν το ζητούμενό μου ο γάμος αλλά αν είναι τόσο συμβατός ας τον παντρευτούμε βρε αδερφέ!».

Η επιτυχία του Παρά Πέντε

«Η επιτυχία του “Παρά πέντε” οφείλεται στο κείμενο του Γιώργου. Εγώ είχα κλείσει να είμαι στις “Μάγισσες της Σμύρνης”. Όταν ο σκηνοθέτης μου έστειλε το κείμενο εγώ δεν τον ήξερα τον Γιώργο. Το διάβασα απνευστί. Ήταν το κείμενο, έπρεπε να ειπωθεί. Το μυαλό του είναι πολύ πιο πάνω, βλέπει και άλλα πράγματα. Έχει μια σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων.

Μπήκαμε μέσα εκεί ανόμοιοι άνθρωποι. Γίναμε πολύ μεγάλη παρέα εκείνα τα δύο χρόνια. Ο Γιώργος είχε γράψει δύο επεισόδια από κει και πέρα έστησε τους χαρακτήρες. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με την επαρχία. Ό,τι έβγαινε από το στόμα μας ήταν επειδή αντιλαμβανόταν τα πάντα από μας. Έφτιαξε τους ρόλους σύμφωνα με τους ανθρώπους που είχε. Γι’ αυτό έγινε επιτυχία».

Η παρεξήγηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Έχουμε μια τέτοια σχέση που ποτέ δεν είχα καταλάβει γιατί δεν ήμασταν καλά. Ίσως ένα διάστημα. Ο Γιώργος είναι ένα σπουδαίο πλάσμα. Ίσως λίγο τον αδικεί η υπερβολική του ανάγκη για δικαιοσύνη, δηλαδή ξεπερνάει τα όρια όταν θέλει να πει κάτι κυρίως για το δίκιο. Είμαστε σε φάση που ξαναγνωριζόμαστε και μακάρι να κρατήσει για μια ζωή. Τον έχω παρακαλέσει τόσο πολύ να κάνει μια ταινία 20 χρόνια μετά για το “Παρά πέντε”. Ξέρω ότι λείπουν κάποιοι άνθρωποι αλλά είναι τόσο ευφυής που μπορεί να βρει έναν τρόπο. Πόσο πολύ θα ήθελα να ξανασυναντηθούμε!»

Η σχέση με την μητέρα της

«Η μαμά μου μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, «ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις. Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το Παρά Πέντε και της έλεγαν όλοι σχόλια». Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου». Το ίδιο είπε και η αδερφή της Νία Εμμανοηλίδου, που μίλησε με πολύ αγάπη για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.