Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: «Δεν διαχειριστήκαμε πολιτισμένα το διαζύγιο»

4 Οκτωβρίου 2019 12:15

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησαν στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το διαζύγιό τους, ενώ η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παίξει στον κινηματογράφο. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό;».
Οι δύο πρώην σύζυγοι μίλησαν για πρώτη φορά μαζί για τον χωρισμό τους, τονίζοντας πως δεν ήταν και τόσο πολιτισμένος.
«Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν κόπο, δεν είναι και φωτογραφία, είναι η ζωή ολόκληρη. Όταν επικοινωνείς και συναντιέσαι με έναν άλλον άνθρωπο, για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό, εάν παραμείνει στο χρόνο, κάτι σημαίνει αυτό.
Εάν είσαι αξιοπρεπής ως άνθρωπος και δεν το κάνεις για άλλους λόγους, γιατί υπάρχουν πολλοί αναξιοπρεπείς λόγοι για να είσαι με έναν άλλον άνθρωπο… Άρα σημαίνει ότι κάτι μέσα στη ψυχή σου το έχει βαθιά ανάγκη αυτό το πράγμα. Όχι βέβαια, δεν το διαχειριστήκαμε πολιτισμένα. Με ζήλευε αφόρητα. Γιατί; Ψέματα είναι; Το λέω να το μάθει ο κόσμος», είπε ο Ταξιάρχης Χάνος.
«Μη λες τέτοια, μη λες τέτοιες ανοησίες…», είπε γελώντας η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και συμπλήρωσε: «Για να χωρίζεις, κάποια θέματα υπάρχουν, τα οποία δεν λύνονται ούτε όταν χωρίσεις, τα κουβαλάς. Τον πρώτο καιρό ήμασταν μέσα στον εγωισμό. Μέσα από την ανάγκη του να είναι καλά το παιδί μας, ξαναθυμηθήκαμε τι αγαπήσαμε ο ένας στον άλλον, εγώ τουλάχιστον».
Όσον αφορά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε όταν αναφέρθηκε στη νέα ταινία «Τσάο Ιτάλια»:
«Πρόκειται για μία ταινία σουρεαλιστική, όπου έχει θέση και πολιτική σκέψη! Να πω ότι φινάλε κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πρώτη φορά σε κινηματογραφική ταινία! Τα πήγε καλά αφού ξέρει να τα κάνει αυτά».