Ελισάβετ Μουτάφη: αποκάλυψε πως την αποκαλούν οι κόρες του συζύγου της Μάνου Νιφλή

7 Ιανουαρίου 2021 22:15

Η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή της πώς είναι οι σχέσεις της με τις κόρες του συζύγου της.

-Πώς είναι η σχέση σου με τις κόρες του συζύγου σου;

Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με τις δύο κόρες του Μάνου. Αυτό εξαρτάται από όλους, από τη μαμά τους, από τον μπαμπά τους, από εμένα και φυσικά από τα παιδιά. Είναι πώς το έχουμε χειριστεί όλοι μαζί. Με τη μητέρα τους έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Εγώ θα σου πω ότι δεν το χειρίζομαι κάπως, είμαι αυτή που είμαι, δεν έχω κάτι να χειριστώ, είμαι αληθινή, κι αυτό, ευτυχώς, το εκτιμούν τα παιδιά.

-Παίζει ρόλο το ότι είσαι ένα προβεβλημένο πρόσωπο, είσαι ηθοποιός, κι υπάρχει λάμψη σε όλο αυτό;

Υπάρχει το προβεβλημένο, αλλά στα παιδιά δεν το πιστεύω, δε μου έχουν δείξει ποτέ κάτι τέτοιο, δεν το έχω εκλάβει. Φυσικά και τους αρέσει, λογικό είναι, έρχονται σε παραστάσεις, αλλά δεν έχουν επηρεαστεί από αυτό, δε μ’ έχουν δει ποτέ ως “η γνωστή ηθοποιός”, καθόλου.

-Μεταξύ σας πώς αποκαλείστε χαϊδευτικά;

Εμένα με αποκαλούν “Έλλη”, εγώ δεν τους αλλάζω τα ονόματά τους, επειδή είναι πολύ ωραία. Καμιά φορά τους κάνω πλάκα, τις φωνάζω με διάφορα “παρατσούκλια”, όπως “μπουμπού”. Όταν υπάρχει ένα ωραίο όνομα δε θέλω να το χαλάω, γιατί κι εμένα από μικρή, ενώ το όνομα μου είναι Ελισάβετ, χαϊδευτικά με φώναζαν “Λίζα”, κι έμεινε, αλλά όταν άρχισα να δουλεύω, επέβαλα τ’ όνομα μου ολόκληρο και το κατάφερα. Οι γονείς μου με φωνάζουν ακόμα “Λίζα”, ενώ ο θείος μου, ο Μάκης Τσέλιος, το έχει επιβάλει μόνος του στον εαυτό του και με φωνάζει πια “Ελισάβετ”, πάει να μπερδευτεί κάποιες φορές, αλλά τελικά τα καταφέρνει. Μου φαίνεται περίεργο ν’ ακούω από τους δικούς μου να με φωνάζουν “Ελισάβετ”, είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο Λοιπόν.