Ελλάδα έχεις ταλέντο: σούπερ έκπληξη με παρουσιαστή τον Κρατερό Κατσούλη; Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουνίου 2021 09:40
Ελλάδα έχεις ταλέντο: σούπερ έκπληξη με παρουσιαστή τον Κρατερό Κατσούλη; Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Το τρέιλερ μπορεί να έχει βγει εδώ και μήνες. Όμως δεν είναι σίγουρο ότι ο ΑΝΤ1 θα βγάλει το Ελλάδα έχεις ταλέντο στο οπρώτο εξάμηνο της νέας σεζόν.

Το υλικό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα όμως δεν είναι τέτοιο που θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικά στην prime time ζώνη. Εκείνοι που μπορούν να κάνουν τη διαφορά είναι λίγοι. Γι’ αυτό και αναμένεται σύντομα νέος γύρος προκειμένου να υπάρξει πολύ… ταλέντο στο σόου.

Θολό είναι το τοπίο και για τη θέση του παρουσιαστή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που είχε ακουστεί αρχικά, δεν θα είναι τελικά στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Κι αυτό γιατί κρατά τη βραδινή εκπομπή του ενώ θα παρουσιάσει και τον Εκατομμυριούχο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μάλλον πάει για κριτική επιτροπή, κάτι που έχει ξανακάνει. Αρκε[ι βέβαια να μη φορτωθεί πολύ, μια και το όνομά του ακούγεται για άλλα τρία πρότζεκτ.

Το Ελλάδα έχεις ταλέντο δεν αποκλείεται τελικά να έχει παρουσιαστή-έκπληξη. Ο οποίος συμμετείχε και σε άλλο σόου του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Κρατερό Κατσούλη. Το όνομα του ηθοποιού έπεσε στο τραπέζι και η αλήθεια είναι ότι έκανε κλικ.

Τηλεοπτικά είναι ελεύθερος, αφού έχει φύγει από τη Φωλιά των Κου Κου και το Star. Πολύ καλές σχέσεις με τον ΑΝΤ1 έχει εξαιτίας της συμμετοχής του στο YFSF. Ταλαντούχος είναι και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν, ενώ έχει αποδείξει ότι «το έχει» και με την παρουσίαση.

Διαθέτει δηλαδή όλο το πακέτο. Το όνομά του μάλιστα ακούστηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου. Και όσοι γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν το πρώτο ραντεβού να γίνει και μέσα στον Ιούνιο.