Έλλη Κοκκίνου: «Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή – Το παρελθόν πρέπει να το αφήνουμε πίσω»

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2022 09:00

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή - Το παρελθόν πρέπει να το αφήνουμε πίσω»

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο στούντιο του Cosmoradio και μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο για τη ζωή της, την καριέρα της και τον γιο της. Ενώ έκανε και την έκπληξη λέγοντας πως θα έκανε ένα ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή

Η Έλλη Κοκκίνου επίσης αποκάλυψε πως το 2008 θα πήγαινε στον διαγωνισμό της Eurovision με ανάθεση, αλλά απέρριψε την πρόταση λόγω της εγκυμοσύνης της.

«Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή. Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα και τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν. Αν κουβαλώ το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. . Θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία σε μαγαζί». Είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Έλλη Κοκκίνου.

«Δεν είχα ποτέ κόντρες με καμία και με κανέναν… Εάν οι όροι και οι προϋποθέσεις ήταν καλές για ένα ντουέτο, ναι, γιατί όχι; Δεν έχω κολλήματα ή προβλήματα. Τα παλιά τα αφήνω εκεί που πρέπει να τα αφήσω, στο παρελθόν. Αλίμονο αν κουβαλάω το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά.

Για να πάμε μπροστά πρέπει το παρελθόν να το αφήνουμε πίσω, και επειδή το συγκεκριμένο παρελθόν κοντεύει 30 χρόνια, νομίζω ότι ανήκει στην ιστορία πλέον. Κανένας δεν είναι κολλημένος, παρά μόνο οι γύρω, όσοι το θυμούνται. Δεν θα μπορούσε να γίνει σε ένα μαγαζί; Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά εάν υπάρχει καλή διάθεση».

Η παραλίγο συμμετοχή στη Eurovision

«Δεν θα ήθελα ο γιος μου να γίνει τραγουδιστής. Το 2008 ήταν να πάω Eurovision με ανάθεση. Με φώναξε στο γραφείο της ΕΡΤ ο Τζόνι Καλημέρης και μου λέει πας Eurovision με τραγούδι του Φοίβου και του λέω είμαι έγκυος μην το πείτε πουθενά δεν μπορώ να πάω. Δεν αποκλείω να ξανά ερωτευθώ και να μπω σε μια σχέση, είμαι μόνη. Με το bullying το έχουμε πάει στην άλλη άκρη. Όταν έχεις μια διαφορετική άποψη, πέφτουν όλοι να σε φάνε. Και αυτό είναι bullying. Φοβάσαι πλέον να πεις κάτι που δεν θα αρέσει στους πολλούς». Δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου.