Έλλη Κοκκίνου: «Έχουν γίνει ακραία σχόλια για Βανδή – Μπισμπίκη»

Συντάκτης: Newsroom

24 Φεβρουαρίου 2023 14:15

Έλλη Κοκκίνου: «Έχουν γίνει ακραία σχόλια για Βανδή – Μπισμπίκη»

Καλεσμένη στο «Πρωινό μας» ήταν η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε μια «κίτρινη» ερώτηση που της είχε γίνει παλαιότερα.

«Αν είχα σχέση, δεν θα κρυβόμουν»

«Απολαμβάνω τη σκηνή, περνάω καλά όταν κάνω αυτό που θέλω. Παλιά δεν είχα την εμπειρία να θωρακιστώ καλά. Ποτέ δεν κρυβόμουν από τους δημοσιογράφους, αλλά πάντα έβαζα ένα μέτρο μέχρι πού θα απαντήσω. Οφείλω στον εαυτό μου να περνάω καλά και να κάνω αυτό που θέλω. Αν είχα σχέση, δεν θα κρυβόμουν. Δεν σχολιάζω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι γιατί δεν με αφορά».

«Έχουν γίνει ακραία σχόλια για Βανδή – Μπισμπίκη»

«Χαίρομαι που η φίλη μου, η Δέσποινα Βανδή, είναι καλά. Έχουμε μπερδέψει τον χαβαλέ που κάνουμε στην παρέα με τον κανιβαλισμό που κάνουμε στο δημόσιο λόγο. Έχουν γίνει ακραία σχόλια για Βανδή – Μπισμπίκη. Ο καθένας μπορεί να κάνει στη ζωή του ότι θέλει».

«Αναφέρθηκε σε ένα παλιό θέμα που με έθιγε προσωπικά»

«Σε μια απονομή μου, ήταν τόσο πικρόχολο το σχόλιο και ερώτηση ενός ρεπόρτερ, τον οποίο είχαν βάλει από μια εκπομπή, δεν ήρθε από μόνος του. Ακόμα και οι συνάδελφοί του από τα άλλα κανάλια του έκαναν μεγάλη παρατήρηση και του είπαν “τι είναι αυτά που ρωτάς; Ντροπή σου”. Αναφέρθηκε σε ένα παλιό θέμα που με έθιγε προσωπικά. Έρχεσαι σε μια χαρούμενη στιγμή μου να την αμαυρώσεις και να με ρωτήσεις κάτι τόσο κίτρινο; Και να ίσχυε αυτό, έρχεσαι να με ρωτήσεις κατάμουτρα κάτι τόσο κίτρινο;».