Έλλη Κοκκίνου: «Είχα πάρει 22 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη»

Δημοσιεύθηκε: 28 Φεβρουαρίου 2021 14:15
Έλλη Κοκκίνου: «Είχα πάρει 22 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για το 10ο άλμπουμ της με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου» που «γεννήθηκε» μέσα στην καραντίνα. Mετά από πέντε χρόνια αποχής από τα δισκογραφικά δρώμενα.

Mε μια ιδιαίτερη επανεκτέλεση στο «Κάποια μέρα», σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους της Γιούλας Γεωργίου. Pου ήταν και το πρώτο τραγούδι που η Έλλη Κοκκίνου είχε κυκλοφορήσει στο ξεκίνημά της!

Η ίδια μιλάει και για το πέρασμά της από τον επιχειρηματικό χώρο και τις σκέψεις της για το μέλλον, αλλά και το πώς την επηρέασε η μητρότητα.

Ακόμα αποκαλύπτει και μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στην πορεία της, και πώς τις αντιμετώπισε. Mεταξύ αυτών τα άσχημα σχόλια που δέχτηκε όταν είχε πάρει κάποια κιλά, γεγονός που την οδήγησε σε κατάθλιψη.

«Το ότι είμαι μητέρα δεν μπορεί να μην περιορίσει και να σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι αλλά π.χ. για δύο μήνες δεν θα μπορούσα να λείψω σε περιοδεία… Σε talent show μπορεί να πήγαινα, αν ξεκινούσα τώρα, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό… Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα τον παλιό δρόμο. Η αργή αναγνωρισιμότητα κάνει καλό.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν την μέρα που «έχασα» τον μπαμπά μου κι έπρεπε να πάω να δουλέψω κι όταν είχα πάρει 22 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα.» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια η οποία θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού.

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT