Έλλη Κοκκίνου: Η απάντηση στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Γαρμπή και το «ευχαριστώ» στον Σχοινά

Συντάκτης: Newsroom

21 Δεκεμβρίου 2022 14:30

Έλλη Κοκκίνου: Η απάντηση στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Γαρμπή και το «ευχαριστώ» στον Σχοινά

Την Έλλη Κοκκίνου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κατά την επιστροφή της από το εξωτερικό όπου είχε βρεθεί για μια live εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στην πρόταση που της είχε γίνει να συμμετάσχει ως coach στο J2US αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας της με την Καίτη Γαρμπή.

«Μου έχει γίνει πρόταση να πάει ως κριτής στο J2US και αρνήθηκα γιατί είναι κάτι που δε με ενδιαφέρει. Σαν κριτής ναι, θα με ενδιέφερε να πάω. Γιατί όχι και με την ίδια ομάδα; Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή στο J2US. Σαν φήμη το έχω ακούσει αλλά πρόταση δε μου έχει γίνει.

Αν οι συνθήκες είναι αυτές που αρμόζουν και το επιτρέπουν σε εμένα και στον άλλο καλλιτέχνη και οι προϋποθέσεις είναι αυτές που πρέπει, βεβαίως, γιατί όχι; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή και δε νομίζω να έχει κι εκείνη» είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Όσο για τη δήλωση του Διονύση Σχοινά στην οποία την αποκαλούσε “άνθρωπο της ζωής του”, η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε: «Δεν έχω δει ακριβώς τι είπε ο Διονύσης Σχοινάς, αλλά αν το είπε έτσι, τον ευχαριστώ πολύ».

Διονύσης Σχοινάς: «Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Διονύσης Σχοινάς: «Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή τη νέα του συνεργασία με την Ήβη Αδάμου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Γεια σου», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη δικαστική διαμάχη που έχει με το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, όσο και στη σχέση του με την οικογένειά του και την Έλλη Κοκκίνου.

Ο Διονύσης Σχοινάς αρχικά ανέφερε για τη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα σχήμα, δεν έγινε τίποτα σοβαρό».

Στη συνέχεια ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε στην σύζυγό του Καίτη Γαρμπή, αλλά και στην Έλλη Κοκκίνου με την οποία πρόσφατα γράφτηκε πως θα συνεργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

«Με την Καίτη έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη. Όποτε πέφτει ο ένας, τον σηκώνει ο άλλος κι όποτε έχει πρόβλημα ο ένας, τον στηρίζει ο άλλος… Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται» δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς.