Έλλη Κοκκίνου: «Είναι δύσκολο για μια χωρισμένη να βρει σύντροφο. Αν κάποιος με θέλει, υπάρχει…» – τι αποκάλυψε on air (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 06/07/2019 00:22
Έλλη Κοκκίνου: "Είναι δύσκολο για μια χωρισμένη να βρει σύντροφο. Αν κάποιος με θέλει, υπάρχει..." - τι αποκάλυψε on air (βίντεο)

Τον πόνο της -ή κάπως έτσι- είπε στην κάμερα η Έλλη Κοκκίνου, που παραμένει μόνη και πολύ καλά περνάει.  Η κουβέντα ξεκίνησε ως εξής, με την τραγουδίστρια να τονίζει on air:

«Δεν σκέφτομαι ακόμα ότι ο γιος μου θα πάει μόνος του διακοπές. Μετά τα 18 του! Αν δεν μου αρέσει μια κοπέλα του, δεν πρέπει να του το πω. Η μαμά μου ποτέ δεν μου έλεγε την άποψή της για τους συντρόφους μου, το έκανε μετά, αφού τελείωνε η σχέση. Η μαμά μου ήταν πολύ νέα όταν χώρισε. Δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά και να κάνει άλλο παιδί.»

Η εμπειρία παιδιόθεν

Συνέχισε, δε, εξομολογούμενη την προσωπική της εμπειρία, απ’ τον καιρό που ήταν πιτσιρίκα:
«Όταν ήμουν μικρή και ήξερα ότι η μαμά μου έχει σχέση, δεν ήταν το καλύτερό μου. Της έκανα τη ζωή δύσκολη, ήμουν ξινή και με τους συντρόφους της. Θα καταλάβαινα τον γιο μου αν ήταν αρνητικός σε μια σχέση μου. Προτεραιότητα κι εκεί έχει το παιδί μου. Καλό είναι να συμβουλευόμαστε ψυχολόγο για τόσο σοβαρά θέματα του παιδιού μας. Ο σύντροφος παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο για να πάρουν θετικά τα παιδιά μια νέα σχέση».

Οι χωρισμένες – όπως εκείνη

Και ολοκλήρωσε, μιλώντας ρεαλιστικά. Πολύ. «Είναι δύσκολο για μια γυναίκα χωρισμένη με παιδί να βρει σύντροφο για να έχει κοινή πορεία. Ποτέ δεν είχα ανασφάλεια για την προσωπική μου ζωή. Αν κάποιος με θέλει υπάρχει ένα πακέτο. Εμφανίζομαι άνετα με μαγιό, αλλά δεν έχω τόση αυτοπεποίθηση. Άλλες φορές κοιτιέμαι στον καθρέφτη και νιώθω όμορφη κι άλλες φορές όχι».

TIP

Μετά τον χωρισμό της απ’ τον -πολύ μικρότερό της- μπασκεμπολίστα Γιώργο Μπόγρη δεν έχουμε ακούσει τίποτα για κάποια σχέση της. Πιθανόν να υπήρξε κάποιο ειδύλλιο και να τελείωσε. Πιθανόν να μην συνέβη κάτι άλλο. Ποιος είπε, εξάλλου, ότι όλοι ανά πάσα στιγμή θέλουμε να έχουμε ταίρι; Ε;

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT