Έλλη Κοκκίνου: “Λαδώνεται” στην Μύκονο και λιώνει τις πέτρες

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 12:53

Τρέλανε τους πάντες η Έλλη Κοκκίνου στη Μύκονο με την καλλίγραμμη σιλουέτα της αλλά κυρίως με την προσπάθειά της να βάλει αντηλιακό.

Η κάμερα του mykonoslivetv κατέγραψε την τραγουδίστρια να απολαμβάνει τα μπάνια της στις κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου και φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα όλων στην προσπάθειά της να απλώσει το αντηλιακό.

Όπως ήταν αναμενόμενο η κάμερα κατέγραψε την προσπάθειά της Έλλης Κοκκίνου η οποία απολαμβάνει μόνη της τον καλοκαιρινό αέρα στο νησί των ανέμων να προστατευτεί από τον ήλιο βάζοντας αντηλιακό σε υψηλό δείκτη προστασίας Παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια έχει πάρει ένα πολύ ικανοποιητικό μαύρισμα.

Η ιδια βρίσκεται στη Μύκονο μόνη της χωρίς σύντροφο παρά το γεγονός ότι οι φήμες την ήθελαν να έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τους έρωτες της ζωής της τους άντρες που τη σημάδεψαν αλλά κυρίως για το όνομά της που δεν της άρεσε σε μικρή ηλικία

«Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο!» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά το όνομά της, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε πως υπάρχει ολόκληρο παρασκήνιο από πίσω καθώς δεν έχει βγει από το Ελένη. Η Έλλη Κοκκίνου είπε ότι το όνομα έχει ως πηγή έμπνευσης το Φρίξος και Έλλη και δεν είναι χριστιανικό. Βαφτίστηκε έτσι διότι επέμενε ο πατέρας της και μάλιστα για να το πετύχει δωροδόκησε τον παπά.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως»