Στάη-Τσίπρας και οι»Ράδιο Αρβύλα»: όσα αποκαλύφθηκαν τώρα για τον διάλογό τους (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 14/02/2019 14:02
Στάη-Τσίπρας και οι"Ράδιο Αρβύλα": όσα αποκαλύφθηκαν τώρα για τον διάλογό τους (βίντεο)

Τ’ ανοιχτά μικρόφωνο λίγο πριν τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Έλλη Στάη τον προηγούμενο μήνα και όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, βασικά η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, δεν μιλάμε για κάτι μεμπτό ουσιαστικά, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αυτά μετά την παρουσίαση σχετικού βίντεο απ’ την εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα». Τι ακριβώς συνέβη, τελικά; Ήξερε η ανκοργούμαν του Open ότι όλα είχαν ανέβει στο web του Open ή όχι; Νέα δεδομένα έρχονται στο φως, που αποδεικνύουν ότι δεν υπήρξε κανένα προϊόν υποκλοπής. Ότι έχει δίκιο ο Αντώνης Κανάκης και το «Ράδιο Αβρύλα»

Η Έλλη Στάη δεν ενημερώθηκε;

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Happy Day η κονεσέζ, δεκαετίες τώρα, των τηλεοπτικών Τίνα Μεσσαροπούλου: «Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ, άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό, που διέρρευσε το βίντεο, έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολύ ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε, αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό. Ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη ένα «συγγνώμη» ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή». Άμα έτσι λέει το Τινάκι, έτσι είναι. Γνωρίζει πάντα από πρώτο χέρι τι συμβαίνει.