Η Έλλη Στάη απαντά για το Open: «Οι χολερικές κυρίες συνεχίζουν να ακούνε φωνές»

3 Δεκεμβρίου 2018 13:22

Εδώ Παιανία! Εδώ Έλλη! Το κλίμα στο Open φαίνεται από ηλεκτρισμένο έως και βαρύ μετά την αποχώρηση της Νανάς Παλαιτσάκη, του  Παναγιώτη Ραφαηλίδη και πολλών ακόμα. Μπορεί η είσοδος της Σόνιας Καζόνι στη διεύθυνση της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων του σταθμού να συνοδεύτηκε από επευφημίες -εξάλλου, πρόκειται για ένα απ’ τα πλέον αγαπητά πλάσματα στη δημοσιογραφία-, για ορισμένους, όμως, τα πάντα παίζουν. Έτσι λένε οι φήμες τουλάχιστον. Στο… τέμπο, υποστηρίζουν, είναι και η «σιδηρά κυρία» των ΜΜΕ, Έλλη Στάη. Για την ανκοργούμαν, λοιπόν, του καναλιού, τις προάλλες οργίαζαν δημοσιεύματα ότι έφυγε έξαλλη απ’ το γραφείο. Συγκεκριμένα, τόνιζαν: «η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV σε έξαλλη κατάσταση στο γραφείο της έβαλε ξανά τις φωνές της που ακούγονταν μέχρι έξω στους διαδρόμους του καναλιού».

Τώρα, η ίδια απάντησε, μέσω twitter, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και αναφορικά με το Open:  «Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές και να βλέπουν… οράματα για εμάς στο OpenTv. Δεν ιδρώνει το αυτί μας.
Y.Γ. Να προσέχουν τα μεγάλα sites τα copy paste των χολερικών.»
Όσο για τους απολυθέντες, η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε μέσω instagram: «30 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και πήρα την πρώτη μου απόλυση από το OPEN BEYOND. Καλά Χριστούγεννα».   Από την άλλη, ο Παναγιώτης έγραψε, επίσης στο instagram:  «Απολύθηκα από το Open λόγω… περικοπών. Αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με μένα απομακρύνθηκαν κι άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Κι όπως ενημερώθηκα, ακολουθεί και συνέχεια». Tι μέλλει γενέσθαι, θα φανεί. Και άμεσα.