Έλλη Τρίγγου: Κέρδισε και πήρε τον ρόλο της Μάγισσας από την Κίτσου

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 10:30

Ο κύβος ερρίφθη! Το συγγραφικό δίδυμο των Άγριων Μελισσών, Τσαμπάνη, Καλκόβαλης και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος βρήκαν τη… Μάγισσα που ήθελαν στο πρόσωπο της Έλλης Τρίγγου.

Η Έλλη Τρίγγου, η Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 έπειτα από το τέλος της επιτυχημένης σειράς. Και θα είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια της… συνέχειας των Μελισσών. Η Μάγισσα θα είναι ουσιαστικά η σειρά που θα τις αντικαταστήσει και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Βέβαια, για να φτάσουμε στην τελική επιλογή της «Ασημίνας» έγινε ένα μικρό ντόμινο. Οι δημιουργοί των Μελισσών ήθελαν η πρωταγωνίστρια να προέρχεται από τη σειρά που έγραψε ιστορία όχι μόνο στο κανάλι του Αμαρουσίου αλλά και στην ελληνική τηλεόραση.

Δεν ήθελαν όμως να είναι αυτή η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία προορίζεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ντέρτι. Το οποίο έπειτα από την αλλαγή πλάνων θα βγει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο του 2023. Και αν η Μάγισσα πάει όπως περιμένουν, τότε θα πάρει κι εκείνη το πράσινο φως για το φθινόπωρο του 2023.

Οι επιλογές λοιπόν ήταν η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου. Από τη μία οι δημιουργοί της σειράς θεώρησαν ότι η δεύτερη ήταν πιο κοντά στον ρόλο. Και από την άλλη η απόφαση της Κίτσου να ξεκουραστεί λίγο έπειτα από τριών χρόνων καθημερινά και απαιτητικά γυρίσματα λόγω του ρόλου της στις Μέλισσες, έφεραν την Τρίγγου σε θέση οδηγού. Μάλιστα, η συμφωνία θεωρείται δεδομένη και είναι απλώς και μόνο θέμα ημερών για να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Η Μάγισσα Έλλη Τρίγγου θα είναι η ηρωίδα της ιστορίας που διαδραματίζεται το 1818, στην προεπαναστατική δηλαδή Ελλάδα. Θα έχει πολλούς ακόμα πρωταγωνιστικούς ρόλους που θα συνθέτουν το πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ εποχής. Ένας από αυτούς θα ενσαρκώσει ο Γιώργος Γάλλος, όπως σας έχουμε αποκαλύψει. Επίσης έχει γίνει πρόταση στη Φιλαρέτη Κομνηνού και δεν αποκλείεται κι εκείνη να πει το «ναι».