Έλλη Τρίγγου: «Θα παρατούσα τα πάντα για έναν έρωτα, το έχω κάνει»

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 08:40

Έλλη Τρίγγου: «Θα παρατούσα τα πάντα για έναν έρωτα, το έχω κάνει»

Η Έλλη Τρίγγου σε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη στην ΕΡΤ. Μίλησε για τα πρώτα χρόνια της στην Πάτρα, για την απόφαση να γίνει ηθοποιός και για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες

Όταν η Έλλη Τρίγγου ρωτήθηκε πως θα έβλεπε έναν τέταρτο κύκλο των Άγριων Μελισσών, η απάντηση που έδωσε ήταν κατηγορηματική. Η ηθοποιός πιστεύει πως η σειρά έχει κάνει τον κύκλο της. Και πως ένας ακόμη κύκλος επεισοδίων μόνο φθορά θα έφερνε.

«Ο Χριστός και η Παναγία! Δεν θα ήταν κρίμα να έχει και τέταρτο χρόνο αυτή η σειρά; Τα έχουμε δει όλα τρία χρόνια. Όλα όμως, τους έρωτες, τις περιπέτειες του Διαφανίου, τους σκοτωμούς, τα φονικά, τα πολιτικά, τι άλλο θα βλέπαμε στον τέταρτο χρόνο».

Δεν δίστασε να πει ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η ίδια δεν θα συνέχιζε: «Νομίζω δεν θα συνέχιζα. Είμαι πλήρης και πολύ γεμάτη. Δεν θα μου λείψει ο ρόλος της Ασημίνας, θα τον έχω πάντα φυλαγμένο, θα τον θυμάμαι, άρα δεν θα τον χάσω. Τον έχω χορτάσει τον ρόλο μου. Νιώθω καλά, αυτός ο κύκλος κλείνει. Μου αρέσει να κλείνω πράγματα όταν είναι στο τοπ τους».

Όσο για το τέλος της σειράς, όπως είπε αυτό δεν το γνωρίζουν ούτε οι ηθοποιοί ακόμα:

«Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα για το τέλος. Εγώ θα ήθελα το χωριό μας να μη γίνει αεροδρόμιο αν είναι εύκολο, να μην μπλέξουμε με όλα αυτά. Θέλω να συνεχίσει η Ασημίνα να γράφει, που της αρέσει η δημοσιογραφία, να συνεχίσει να ζει όμορφα και ωραία όπου νιώθει καλά».

Η Έλλη Τρίγγου ανέφερε, που ταυτίζεται και που όχι με την Ασημίνα των Άγριων Μελισσών: «Με την Ασημίνα βρέθηκαν πολλά κοινά σημεία. Η Ασημίνα έχει ενσυναίσθηση, είναι ευαίσθητο πλάσμα, έχει μία καλοσύνη, πλέον έχει και ένα δυναμισμό. Σε αυτά σίγουρα συναντιόμαστε. Η Ασημίνα έχει λίγο περισσότερη υπομονή από μένα».

Για το #metoo σχολίασε

«Κάνω μια δουλειά που έχει και άγχος και πίεση. Δεν έχω βιώσει ακραίες καταστάσεις. Όλα καλά. Έχουν φροντίσει η προηγούμενη γενιά ηθοποιών να μας προστατεύσουν».

Για την ανάδειξη ηθοποιών μέσα από τα social media σχολίασε

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι επαγγελματίας στα social media, κάποιοι ζουν από αυτό. Μπορεί και να συμβαίνει να παίρνουν δουλειές με βάση τους followers. Στο θέατρο νομίζω ότι δεν ισχύει τόσο πολύ.

Μας έχει κατακλύσει αυτό το πράγμα. Δεν το καταλαβαίνω. Followers έχω καμπόσους, με τις Μέλισσες ανέβηκαν. Το συναντώ, ξέρω για τι πράγμα μιλάμε αλλά ξέρω ότι δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια.

Όποιος έχει πολλούς followers δεν σημαίνει ότι έχει το αντίστοιχο ταλέντο, ότι είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος ή ότι είναι πάντα ευτυχισμένος όσο δείχνει. Οτιδήποτε δείχνει διαστρέβλωση της αλήθειας δημιουργεί έναν τρόμο. Ξέρω ότι είμαστε σε μια πάρα πολύ ωραία στιγμή που έχει αλλάξει η έννοια ομορφιά. Έχει αλλάξει αυτό και με ανακουφίζει. Είναι περισσότερο ενδιαφέρον. Είμαστε σε καλό δρόμο. Μου αρέσει που αλλάζουν τα πράγματα, τρελαίνομαι».

Πιστεύει στη νοοτροπία που αλλάζει απέναντι στις γυναίκες

«Είναι ηττοπαθές που έβαλα φραγμό στη θηλυκότητά μου για να αποφύγω τα φλερτ, είναι ένα από τα πλήγματα της πατριαρχίας. Όταν πρέπει να διαχειριστείς έναν κόσμο που θέλει κάπως να είσαι επειδή έχεις ένα φύλο παίρνεις κάποιους δρόμους. Κάποια στιγμή άρχισα να συμφιλιώνομαι με αυτό».

Η άποψή της για τον γάμο δεν έχει επηρεαστεί από το διαζύγιο των γονιών της

«Ο γάμος είναι μια σύμβαση. Οι συμβάσεις γενικώς δεν με πολυενδιαφέρουν. Νομίζω περισσότερο με αποτρέπει το γεγονός των γάμων που βλέπω γύρω μου από το διαζύγιο των γονιών μου.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον γάμο. Καταλαβαίνω το ρομαντικό του πράγματος. Πιστεύω πάρα πολύ στο ότι δύο άνθρωποι ενώνονται. Είναι άλλο πράγματα. Θα παρατούσα χθες τα πάντα για έναν έρωτα. Νομίζω το έχω κάνει. Γενικά μπορώ να τα τινάξω όλα στον αέρα για κάποιον καλό λόγο».