Έλληνας βουλευτής παντρεύτηκε τη σωματοφύλακά του – Ο γάμος έγινε στο Μετόχι Σερρών

Δημοσιεύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 2019 08:38
Έλληνας βουλευτής παντρεύτηκε τη σωματοφύλακά του - Ο γάμος έγινε στο Μετόχι Σερρών

Μόλις πριν από λίγες μέρες η Έλενα Ράπτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο ευτυχισμένη της στιγμή, το γάμο της με τον σωματοφύλακά της που έγινε τέλη Μαίου… Ακόμη ένας βουλευτής βαδίζει λοιπόν στα βήματά της, μόνο που εκείνος παντρεύτηκε τη σωματοφύλακά του. Πρόκειται για το βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάση Μεγαλομύστακα.
«Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Έχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια.
Έχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ένιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», έλεγε ο κ. Μεγαλομύστακας πριν λίγο καιρό στην Espresso.

Μεγαλομυστ
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας γνώρισε την αστυνομικό της βουλής Έλενα, πριν από τρία χρόνια. Και μόλις πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκαν, στον Άγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών.
Οι δυο τους, αφού επισφράγησαν τον έρωτά τους ενώπιον θεού και ανθρώπων, αποχώρησαν από την εκκλησία πάνω σε μια άμαξα με άλογα.
Στο γάμο, από το πρώην κόμμα του, βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού ο Γιάννης Σαρίδης.

Μεγαλομυστ

Μεγαλομυστ

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT