Ελπίδα: «Με πείραξε όταν έφυγε ο Δάκης – Έχω περάσει τα 70 και θέλω να είμαι alert»

Συντάκτης: Newsroom

23 Σεπτεμβρίου 2022 14:30

Ελπίδα: «Με πείραξε όταν έφυγε ο Δάκης - Έχω περάσει τα 70 και θέλω να είμαι alert»

Η Ελπίδα σε μία συνέντευξή της αναφέρθηκε στην απώλεια του Δάκη. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τις σκέψεις της και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τα βλέπω αισιόδοξα, δεν μου αρέσει η μαυρίλα γενικότερα» δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά στον θάνατο του Δάκη, τόνισε: «Με πείραξε πάρα πολύ, παρόλο που είχε την υπομονή ο γλυκούλης και ήταν καταπληκτικός, με πείραξε πάρα πολύ όταν έφυγε. Δεν ξέρω γιατί, ήταν ο πρώτος από το δικό μας καστ και με ενόχλησε πάρα πολύ. Τι να κάνουμε όμως, σε λίγο θα λένε για εμένα, έτσι είναι η ζωή. Έχω περάσει τα 70 εγώ, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Γι αυτό θέλω να είμαι alert, δεν φοβάμαι όμως, καθόλου».

Ελπίδα: Εξομολογήθηκε για τον θάνατο του συζύγου της «Από τότε που άλλαξα περιβάλλον συνήλθα ψυχολογικά»

Η Ελπίδα μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τον θάνατο του συζύγου της και για την ψυχολογία της από εκείνη την ημέρα.

Η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα όσα ζει μετά την απώλεια του συζύγου της για την αλλαγή στην ψυχολογία της αλλά και τον τρόπο που τη στηρίζουν οι δικοί της άνθρωποι

«Όταν βλέπω φωτογραφίες από το παρελθόν σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ χαζή που δεν έβλεπα τι άξιζα, θα το είχα χαρεί πιο νωρίς. Έλεγα “τι βρίσκει ο κόσμος και υπάρχει τέτοιος θαυμασμός;”. Δεν μου άρεσε καθόλου η δουλειά το βράδυ, μόνο η επαφή με τον κόσμο. Η βραδινή δουλειά δεν μου πήγαινε, ήμουν πρωινός τύπος. Δεν ένιωσα τίποτα που να με ενοχλεί και να πω δεν θέλω να πάω στη δουλειά, απλά νύσταζα», είπε αρχικά η Ελπίδα.

Τα παιδιά μού άλλαξαν τη ζωή. Σταμάτησα να δουλεύω βράδυ όταν τα απέκτησα. Έκανα τη δισκογραφία μου, την τηλεόρασή μου, ότι χρειαζόταν. Είχα ανθρώπους να με βοηθήσουν, όμως ήθελα να μη χάσω στιγμή από τα παιδιά μου

Τον άκουγα να περπατάει, έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Όταν έρχονται οι στιγμές, μου έρχεται η εικόνα αυτή που έζησα στο σπίτι… Πράγματι, από τότε που άλλαξα περιβάλλον είμαι πολύ καλύτερα. Συνήλθα ψυχολογικά».