Ελπίδα Νίνου: Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και κάνει δημόσια έκθεση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 12:14

Η Ελπίδα Νίνου για πρώτη φορά μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα και αναφέρθηκε στα όσα έχει ζήσει τους τελευταίους μήνες από την ημέρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Η Ελπίδα Νίνου δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της Πέτρου Φιλιππίδη Παρά το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η Ελπίδα Νίνου μίλησε στην πρωινή εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα αλλά και στο πως δεν αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του. Μαρία μου, σε παρακαλώ πολύ σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα. Θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι πάντα δίπλα του. Ευχαριστώ.

Παλεύω μόνη μου με έναν άρρωστο άνθρωπο. Θέλω να κοπάσει ο θόρυβος. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα με διώξουν από το σπίτι, δεν θα έχω που να πάω…»

Το πρωί μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η μία εκ των δύο γυναικών που έχουν οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον κατηγορεί για βιασμό το 2008

«Εδώ και μήνες δεχόμαστε προσβολές της προσωπικότητάς μας, του ήθους, της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας μας, από τον κατηγορούμενο μέσω των συνηγόρων του. Ο κατηγορούμενος εδώ και χρόνια διατείνετο ότι ήταν ένας τεράστιος καλλιτέχνης κι αναρωτιέμαι πως αυτός ο τόσο πνευματικός άνθρωπος δεν μπορεί να δείξει τώρα το ηθικό του ανάστημα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Θα ήταν πιο έντιμο από την πλευρά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να μας κοιτάξει στα μάτια, να μας ζητήσει συγγνώμη και να ζητήσει να δικαστεί δίκαια για όλα αυτά που γνωρίζει πολύ καλά πως έχει διαπράξει. Αλλά αυτό προϋποθέτει θάρρος και ο ίδιος προτιμάει να κρύβεται στα ψέματά του και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπό μας»