Η “δρακομάνα” Emilia Clarke έκανε μόδα το άβαφο-βαμμένο πρόσωπο: Πώς θα το εφαρμόσεις το καλοκαίρι

29 Μαΐου 2019 15:30

Θα επαναλάβω -για όσους ξεχνιούνται- ότι η “δρακομάνα” Emilia Clarke του Game Of Thrones, που, κατά την ταπεινή μου άποψη -ως κονεσέζ των ΜΜΕ- θα επανέλθει σε κάνα-δυο χρόνια και ίσως τη δούμε και… ζωντανή ξανά, μετά την παρέμβαση του δράκου (εικάζω) έχει πάνω από 24 εκατομμύρια ακολούθους. Με άλλα λόγια, θα μπορούσε, αν το ήθελε, να είναι και πλανητάρχης.

Το κασέ της πια, μετά την ενσάρκωση της βασικής ηρωίδας του θρυλικού -με το “καλημέρα”- σίριαλ έχει απογειωθεί και μιλάμε πλέον για εκατομμύρια σε λίγους μήνες ή σε… έναν. Όπως είναι φυσικό, η όμορφη, μινιόν ηθοποιός, ως γκράντε influencer, γίνεται και η ίδια μόδα. Ό,τι κάνει είναι trend και προτιμά το φυσικό μακιγιάζ.

Το βαμμένο-άβαφο πρόσωπο

Με άλλα λόγια, απουσία έντονου μέικαπ, ελάχιστο έως καθόλου βάψιμο στα μάτια και αν ναι, μάσκαρα χωρίς χρώμα -αδιάβροχη, όμως, για να μένουν οι βλεφαρίδες, όπως πρέπει-, ελάχιστο ρουζ και κραγιόν που ακολουθεί τους φυσικούς τόνους των χειλιών σας. Λίγο πιο σκούρο, για να “δένει” και με το καλοκαίρι. Και σας το υποσημειώνω αυτό διότι η σούπερ σταρ έχει πάλλευκη επιδερμίδα.

Η εφαρμογή

Κρατάμε άβαφα -εντελώς- τα μάτια ή προσθέτουμε μια σκιά σε γήινους τόνους, ματ απαραιτήτως για να μην πολυφαίνεται, κραγιόν σε σάπιο μήλο, ρουζ -εννοείται- αλλά όχι πολύ ροζ, δεν θέλουμε να μοιάζει ψεύτικο και φύγαμε.

TIP

Δεν ξεχνάμε την ενυδατική και την αντηλιακή κρέμα με χρώμα για να καλύψουμε τυχόν ατέλειες. Καλή επιτυχία!

Ντονατέλλα Αδάμου

 

So my dear kind peeps at @newyorkermag asked me a few questions about my MOD experience and I answered as best I could.... link in bio for a few snippets on how it felt to wave goodbye to my extra limb. 
#modforlyfe @gameofthrones #endofanera #goodbyemylover