Έμιλυ Κολιανδρή: «Μπορεί να είναι η αρχή για μια καινούρια μέρα χωρίς φόβο που θα μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα»

9 Απριλίου 2021 20:15

Έμιλυ Κολιανδρή: «Μπορεί να είναι η αρχή για μια καινούρια μέρα χωρίς φόβο που θα μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή για τη θεατρική παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει στο φεστιβάλ Επιδαύρου, τις τηλεοπτικές τις συμμετοχές, αλλά και για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου.

Η Έμιλυ Κολιανδρή θα παίξει στην «Ελένη» σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου στο φεστιβάλ Επιδαύρου. Μίλησε για το έργο λέγοντας πως η Ελένη είναι ένα πρόσωπο που σε όλες τις τραγωδίες είναι αυτή που πληρώνει για τη φήμη του ονόματός της. Πρόκειται για ένα πρόσωπο παρεξηγημένο. Υποστήριξε η ηθοποιός και υπογράμμισε ότι θα είναι σίγουρα επίκαιρο.

Μια τέτοια παράσταση αποτελεί πρόκληση για την Έμιλυ Κολιανδρή. Της προκαλεί αγωνία και φόβο και ειδικά επειδή θα πραγματοποιηθεί στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Το οποίο έχει μεγάλες απαιτήσεις και θέλει άλλη προετοιμασία και ασκητική συμπεριφορά. Ωστόσο η ανταμοιβή, όπως είπε, και ως θεατής και ως ηθοποιός είναι μεγάλη.

Μίλησε επίσης για τη νέα σειρά του MEGA, «Σιωπηλός δρόμος» και είπε πως ξαναείδε φως στο τούνελ. «Οδηγούμαστε σε μια άλλη τηλεοπτική κατάσταση, με ωραίους ηθοποιούς και καλά σενάρια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα αναφέρθηκε στο ψυχολογικό θρίλερ, «45ο Κελσίου», στο οποίο πρωταγωνιστεί. Είναι μια σειρά οκτώ επεισοδίων που πραγματεύεται μία ιστορία εγκλήματος και είναι γυρισμένο εξ ολοκλήρου στην Κέρκυρα.

Για το ελληνικό #MeToo και τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου είπε πως στον καλλιτέχνη πολλές φορές του συγχωρούνται πράγματα γιατί έχει κάτι άξιο να πει. Και πως η αδικία είναι κάτι που συμβαίνει και στους άντρες και τις γυναίκες.

«Μπορεί να είναι η αρχή για μια καινούρια μέρα χωρίς φόβο που θα μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα». Τόνισε και ως παιδί του Εθνικού θεάτρου δήλωσε σοκαρισμένη με τις αποκαλύψεις σχετικά με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Λιγνάδη.