Έμιλυ Κολιανδρή: «Πήγαμε για τσιγάρα με τον Χρήστο Λούλη και στη βόλτα τα… φτιάξαμε»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Σεπτεμβρίου 2022 09:05

Κάτω από δύσκολες εργασιακές συνθήκες η Έμιλυ Κολιανδρή ερωτεύθηκε τον Χρήστο Λούλη, με τον οποίο είναι παντρεμένη.

Η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή, που πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική σειρά της ΕΡΤ «Κάνε πως Κοιμάσαι», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, λέγοντας αρχικά: «Και σαν χαρακτήρες και σαν γονείς είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Χρήστο.

Εγώ είμαι πιο αυστηρή και ο Χρήστος περισσότερο συναισθηματικός.

Γνωριστήκαμε το 2002, σε μια παράσταση του Λευτέρη Βογιατζή. Ξεχώριζε, φαινόταν ότι είχε ένα άστρο.

Μου άρεσε που άρχισε να έχει επιτυχία από νωρίς, τον θαύμαζα. Με τον Χρήστο Λούλη ερωτευτήκαμε κάτω από δύσκολες εργασιακές συνθήκες».

Σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε ότι τα πρώτα της ραντεβού με τον έως τότε συνάδελφό της και μετέπειτα σύζυγο, γίνονταν στα κρυφά.

«Επειδή συναντιόμασταν κρυφά στην αρχή, ήταν αυτή η κλασική ιστορία που πήγαμε για τσιγάρα. Έχει πλάκα αυτό: τότε για να βρεις τσιγάρα έπρεπε να πας από το Γκάζι στο Αιγάλεω. Δεν είχε τίποτα.

Πήγαμε για τσιγάρα κι έτσι στη βόλτα… γιατί ήταν ένα ταξίδι μέχρι να βρούμε αυτό το περίπτερο…

Εκεί κάναμε τις πρόβες και πήγαμε για τσιγάρα και μέχρι να γυρίσουμε σχεδόν τα φτιάξαμε».

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι επειδή η ίδια και ο Λούλης βρίσκονταν στην ίδια δουλειά, προσπάθησαν να κρύψουν και τις πρώτες τους κοινές διακοπές.

«Είχαμε πάει διακοπές την πρώτη φορά κι είπαμε ψέματα. Είπα εγώ ότι πήγα στο Άμστερνταμ σε έναν φίλο μου κι ο Χρήστος είπε ότι πήγε στην Κέρκυρα.

Τον ρωτούσαν τι καιρό έκανε κι έλεγε ότι βρέχει» ανέφερε.

Η Κολιανδρή κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Όσοι ήταν στον θίασο εκείνη την περίοδο έλεγαν πώς είναι δυνατόν σε τέτοιες συνθήκες πίεσης, μη ευχαρίστησης και θλίψης να μπορέσει να γεννηθεί ένας έρωτας.

Ακυρώνεσαι τόσο πολύ σε κάποιες δουλειές που είναι το τελευταίο που σκέφτεσαι… το φλερτ, το να είσαι ερωτεύσιμος. Αλλά κάπως ήταν ένας τρόπος να σωθούμε από αυτή τη δύσκολη συνθήκη. Ήταν η πρώτη μας εμπειρία με τη δουλειά».