Εμμανουήλ – Αντωνά: Πόλεμος δίχως τέλος! Τα νέα «καρφιά» του πρώην παίκτη του Survivor

Συντάκτης: Newsroom

18 Αυγούστου 2022 12:34

Εμμανουήλ – Αντωνά: Πόλεμος δίχως τέλος! Τα νέα «καρφιά» του πρώην παίκτη του Survivor

Πόλεμος δίχως τέλος! Ο make-up artist και πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων και για ακόμα μια φορά δε δίστασε να πετάξει τα καρφιά του στην Μαρία Αντωνά, αποκαλώντας τη μεταξύ άλλων «τυχάρπαστη».

«Λοιπόν τώρα αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα που είπες πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι ένας τύπος που όταν με προσβάλεις, όταν μου επιτίθεσαι και προσπαθείς μέσα από εμένα να πάρεις δημοσιότητα, δεν θα το κλείσω θα μιλήσω.

Και για να κλείσει το θέμα θα ήθελα να σου πω ότι εγώ τόσο αγένεια από γυναίκες ή τόσο έπαρση, ηγετηλίκια, σταριλίκια από ανθρώπους που είναι πάρα πολύ ψεύτικοι δεν τους γουστάρω καθόλου και τους βάζω όλους στη θέση τους» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

 

Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση καρφί εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Δεν έχει τέλος η κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη με τον τελευταίο να κάνει ανάρτηση για τις δηλώσεις του κομμωτή εναντίον της μέλλουσας συζύγου του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εξαπέλυσε μία άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Μαρίας Αντωνά κατηγορώντας την ότι δεν ήτανε ενορχήστρωσε τα όλα όσα είπε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ο κομμωτής

«Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό.

Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω»

Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε την δική του απαντήσεις τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μέσα από ένα στόρι από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντας δύο πρόσωπα να κάνουν εμετό.