Έμυ Λιβανίου: «Δεν έχουμε καμία αποκατάσταση σχέσεων με τον πρώην σύζυγο μου»

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2022 11:07

Η Έμυ Λιβανίου μίλησε για την προσωπική της ζωή το δύσκολο διαζύγιο αλλά και οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της.

“Από μικρή, δικηγόρος ήθελα να γίνω, άνοιξα γραφείο και μου προέκυψε η τηλεόραση από έναν πελάτη στο δικηγορικό γραφείο. Μου είπε ο πελάτης να πάω κάπου γιατί το MEGA τότε έκανε δοκιμαστικά. Ούτε που είχα δει autocue στη ζωή μου ποτέ. Ούτε που ξέρω πόσα σαρδάμ έκανα. Ξεκίνησα ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου στο “Πολύ καλημέρα σας””

Παντρεύτηκα στα 25 μου, έχω τόση χαρά που είναι ο γιος μου 21 και η κόρη μου 19, δεν μετανιώνω τίποτα, νιώθω και εγώ νέα! Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμα και σε ένα μπαράκι μαζί. Μακάρι να τα έκανα και στα 20 μου τα παιδιά. Το παιδί σε πάει μπροστά, δεν σε πάει ποτέ πίσω. Από διαζύγιο δεν πέθανε και κανείς, δεν έγινε και τίποτα.. Δεν έχουμε καμία αποκατάσταση σχέσεων με τον πρώην σύζυγο μου, άλλα δεν με έχει πάει πίσω το κακό διαζύγιο.

Όταν άφησα τον γιο μου στον Λονδίνο, μπήκα με αναφιλητά στα γενέθλια της φίλης μου, δεν με ξανακάλεσε σε πάρτι, της το έβγαλα από τη μύτη. Ξυπνάω καλά μόνη μου, έχω συμφιλιωθεί με αυτό, τώρα που τα παιδιά είναι μακριά, κάνω και ένα μεταπτυχιακό και επισκέπτομαι τα παιδιά μου συχνά στο Λονδίνο

Αν είχα κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση θα επέστρεφα με χαρά στην τηλεόραση. Την αγαπώ την τηλεόραση, νιώθω ότι είμαι κομμάτι της. Κάποια στιγμή μου είχε πέσει ένα σκηνικό την ώρα του αέρα, συμβαίνουν αυτά».