Έναστρον: Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά η Βανδή για το πρόστιμο και τη μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου

Συντάκτης: Newsroom

27 Δεκεμβρίου 2022 10:59

Έναστρον: Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά η Βανδή για το πρόστιμο και τη μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου

Οι φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη με τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή κινητοποίησαν τον Θάνο Πλεύρη, ο οποίος επέβαλε πρόστιμο στο μαγαζί για τη μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

«Με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το Έναστρον έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από μια μακροσκελή ανακοίνωση στο Instagram.

«Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του Έναστρον, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για ην πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης» αναφέρει η ανακοίνωση.