Εντ Σίραν: «Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος»

Συντάκτης: Newsroom

1 Μαρτίου 2023 14:25

Εντ Σίραν: «Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος»

Το νέο του άλμπουμ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Εντ Σίραν, το οποίο θα καλύπτει, όπως είπε, μια δύσκολη περίοδο που τον ώθησε να προβληματιστεί μουσικά πάνω στις «βαθύτερες, πιο σκοτεινές σκέψεις του».

«Δούλευα πάνω στο “Subtract” για μια δεκαετία, προσπαθώντας να φτιάξω το τέλειο ακουστικό άλμπουμ, γράφοντας και ηχογραφώντας εκατοντάδες τραγούδια με ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι πίστευα ότι θα έπρεπε να είναι. Στη συνέχεια, στις αρχές του 2022, μια σειρά από γεγονότα άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική μου υγεία και τελικά τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τη μουσική και την τέχνη» ανέφερε αρχικά, σε επίσημη ανακοίνωση ο τραγουδιστής.

«Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, η έγκυος γυναίκα μου έμαθε ότι είχε όγκο»

«Το να γράφω τραγούδια είναι η θεραπεία μου. Με βοηθάει να κατανοήσω τα συναισθήματά μου. Έγραφα χωρίς να σκέφτομαι τι θα είναι τα τραγούδια, απλά έγραφα ό,τι μου έβγαινε από μέσα μου. Και μέσα σε μια εβδομάδα, αντικατέστησα τη δουλειά μιας δεκαετίας με τις πιο βαθιές και σκοτεινές σκέψεις μου. Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, η έγκυος γυναίκα μου έμαθε ότι είχε όγκο, χωρίς να υπάρχει δρόμος για θεραπεία παρά μόνο μετά τον τοκετό».

Ο θάνατος που τον «σημάδεψε»

«Ο καλύτερός μου φίλος ο Τζαμάλ, ένας αδελφός για μένα, πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητά μου και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός. Βρισκόμουν σε ένα μείγμα φόβου, κατάθλιψης και άγχους. Ένιωθα σαν να πνίγομαι, με το κεφάλι κάτω από την επιφάνεια, κοιτάζοντας προς τα πάνω αλλά χωρίς να μπορώ να βγω για να πάρω αέρα».