Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα από τον φυσικό περίγυρο

Δημοσιεύθηκε: 3 Μαΐου 2021 07:45
Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα από τον φυσικό περίγυρο

Ο Ήλιος από τον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Η απαισιοδοξία δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή της, μέχρι και την Τρίτη. Θα νιώθουμε ότι περιοριζόμαστε σε ότι αφορά ανάγκες και επιθυμίες που μπορεί να έχουμε. Η ανασφάλεια και οι φόβοι μας δεν μας επιτρέπουν να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Είναι πιθανό να μας οδηγήσουν στην κατήφεια και την απομόνωση κυρίως από πρόσωπα πού βρίσκονται κοντά μας.

Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα από τον φυσικό περίγυρο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικές υποθέσεις. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να περιορίσουμε τα έξοδά μας λόγω ξαφνικών ζητημάτων που προκύπτουν. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Δία στον Υδροχόο μας οδηγεί στην επιπολαιότητα και την ανευθυνότητα. Επηρεάζοντας οικονομικά σχέδια και συναλλαγές. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που μπορεί να δώσουμε. Είναι πολύ πιθανόν να μην είναι εύκολο να ανταποκριθούμε σε αυτά. Προσοχή ακόμα και σε παραπληροφόρηση που θα μας βάλει στην διαδικασία να λάβουμε ή και να διαδώσουμε ειδήσεις ή πληροφορίες που δεν θα ευσταθούν. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο ενισχύοντας την διάθεση να βρεθούμε με πρόσωπα από τον φυσικό περίγυρο.

Είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε πρωτότυπες σκέψεις και επαναστατικά σχέδια που μπορεί να έχουμε στο περιβάλλον που κινούμαστε. Προσπαθώντας να επηρεάσουμε τους γύρω μας. Γεγονός είναι ότι μπορεί να γίνουμε ιδιαίτερα εριστικοί και απαξιωτικοί με ανθρώπους που δεν μπορούν να αντιληφθούν την δική μας ιδιοσυγκρασία. Καλό είναι να δείξουμε κατανόηση στην διαφορετικότητα και σε προτάσεις που μπορεί να μην μας εκφράζουν.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Ταύρο το βράδυ ενισχύει την κατήφεια και την συναισθηματική αποστασιοποίηση. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα από τον φυσικό περίγυρο που θα μας οδηγήσουν σε ψυχρότητα. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσουν οι γύρω μας προτάσεις και επιθυμίες και αυτό θα μας απογοητεύσει. Αρκεί να σκεφτούμε ότι είναι μία χρονική περίοδος μέσα στην ημέρα που καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις, καθώς το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν.

πηγή: myastro

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.