Μνημειώδες πάρτι στην Μύκονο, με τόνους σαμπάνιας και την καυτή Lexy Stevens – για το Gumball (vds)

10 Ιουνίου 2019 20:30

Xαράς ευαγγέλια για τον “Mr Nammos” Ζαννή Φραντζέσκο  -διατηρούν bar restaurant με το ίδιο όνομα και στο… Κουρσεβέλ παρακαλώ- και τη σύζυγό του Βερόνικα Πάστρα. Το Gumball 3000 διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο, ομολογουμένως, πανάκριβο hot spot της Μυκόνου, με σαμπάνιες, αστακοχαβιάρια, καβούρια και τα τοιαύτα. Τι έγινε; Έτσι απλά χαμός!

Στο εν λόγω ευρωπαϊκό ράλλυ -ναι, ναι, περί αυτού πρόκειται- συμμετέχουν μερικά από τα γρηγορότερα και ακριβότερα αυτοκίνητα, που οδηγούν διασημότητες, VIP και εκατομμυριούχοι.

Στην παραλία της Ψαρρούς, λοιπόν, στήθηκε ένα τεράστιο stage με γνωστούς DJ να αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία και να ξεσηκώνουν το κοινό με τις μουσικές τους, ενώ ανοίχτηκαν εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες σαμπάνιες. Μιλάμε για τόνους!

Αιθέριες υπάρξεις, επιχειρηματίες και “πιλότοι” ήταν στην λίστα καλεσμένων, η οποία περιελάμβανε και το χυμώδες μοντέλο Lexy Stevens -σας την έχουμε ξαναδείξει με μαγιό- που έκλεψε την παράσταση.

TIP

Τα τετράτροχα θηρία αναμένεται να τερματίσουν στις 15 Ιουνίου στην Ίμπιζα. Προς το παρόν, πάρτε μια γεύση από ένα ακόμα μνημειώδες πάρτι στο γνωστό στέκι του “ασπρονησιού”.

https://www.youtube.com/watch?v=JTzTRQeOiOI