Επιχειρηματίες και 5+1 διάσημα κορίτσια της showbiz: Αιώνια σχέση

11 Μαΐου 2019 13:05

Είναι μια παλιά ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ. Οι ισχυροί του χρήματος και οι ωραίες του θεάματος, πάντα έβρισκαν τρόπους να έρχονται κοντά και να συνπάπτουν σχέσεις. Σχέσεις έρωτα και πάθους που κέντριζαν το ενδιαφέρον του κοινού, γέμιζαν τα πρωτοσέλιδα και κάποιες φορές κατέληγαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν είναι καθόλου παράξενο που τα λαμπερά κορίτσια της σοουμπίζ βρίσκονται συχνά-πυκνά στηναγκαλιά γνωστών ή και λιγότερο γνωστών γόνων επιχειρηματικών οικογενειών. Είναι δύο κόσμοι που μπορεί φαινομενικά να μην έχουν καμία σχέση, όμως συναντώνται διαρκώς, είτε στα μοδάτα κλαμο, είτε στα πρώτα τραπέζια των νυχτερινών κέντρων, είτε σε γκλαμ λογαριασμούς στο Instagram.

Οι παρέες μοιραία γίνονται κοινές, όταν τα όμορφα και λαμπερά κορίτσια βρίσκονται στα καλέσματα των ισχυρών, η μια γνωριμία φέρνει την άλλη, τα λαμπερά βράδια δίνουν τη θέση τους σε εξίσου λαμπερά Σαββατοκύριακα στην Αράχοβα και τη Μύκονο και οι γνωριμίες συνεχίζονται στα χιονοδρομικά κέντρα και τις ξαπλώστρες του Nammos. Συχνά οι γνωριμίες καταλήγουν σε σχέσεις, σχέσεις που κρατάνε όσο ο πρώτος ενθουσιασμός, ή σχέσεις που κρατάνε πολύ και δημιουργούν προσδοκίες για επισημοποίηση. Αυτό συμβαίνει σπάνια, όμως, καθώς δεν είναι σπάνιες οι φορές που οι οικογένειες μπαίνουν στη μέση και βάζουν βέτο. Άλλο τα φλερτ και άλλο ένας γάμος….

Κατερίνα Καινούργιου

Η ξανθιά παρουσιάστρια έφτασε κοντά στο γάμο, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε, με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η δική τους σχέση κράτησε πολύ και πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα, κάτι που η Κατερίνα φαίνεται να μετάνοιωσε αργότερα, καθώς μέχρι σήμερα θεωρεί ότι ήταν λάθος της να το αφήσει να συμβεί και ίσως να ήταν και ένας από τους λόγους που το ζευγάρι τελικά χώρισε -και όχι καλά- πριν καταφέρει να ανέβει μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Μετά τον Σταθοκωστόπουλο, που πλέον ζει μια νέα σχέση στο πλευρο μιας άλλης γυναίκας, η Κατερίνα έμεινε για ένα μεγάλο διάστημα μόνη της, κάτι απόλυτα λογικό. Μέχρι που στη ζωή της μπήκε ο Νάσσος Αναστασόπουλος, ένας ακόμα νεαρός άντρας που την έκανε να πιστέψει και πάλι στο όνειρο, αλλά και αυτό το όνειρο είχε σύντομη διάρκεια. Και τώρα, όπως λένε οι πληροφορίες, η γλυκιά Κατερίνα είναι και πάλι στην αγκαλιά ενός επιχειρηματία, του Φίλιππου Παναγόπουλου, γόνου της γνωστής οικογένειας, εγγονού του εκλειπόντος εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Βέβαια, οι ίδιες πληροφορίες, λένε ότι η οικογένεια εκείνου αντέδρασε σφοδρά στη σχέση αυτή, μεσυνέπεια το φλερτ που ξεκίνησε μεταξύ τους να διακοπεί απότομα. Η ίδια δεν έχει σχολιάσει έως τώρα τα όσα λέγονται και επί του παρόντος είμαστε απλώς σε αναμονή των εξελίξεων.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η συναισθηματική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν ήταν ποτέ απλή. Η σχέση της με τον τότε εργοδότη της και μεγαλοεπιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά ήταν κοινό μυστικό στα κοσμικά πηγαδάκια και όχι μόνο, μια σχέση όμως για την οποία δεν μίλησε ποτέ κανείς από τους δύο τους, επιβεβαιώνοντάς την. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, άλλωστε, δεν είναι ένας άνθρωπος που μιλάει για τα προσωπικά του. Όταν η σχέση τελείωσε, τελείωσε παράλληλα και η επαγγελματική σχέση της Κωνσνατίνας με το κανάλι του Κοντομηνά, τον Alpha, και για ένα διάστημα η παρουσιάστρια ήτανκυριολεκτικά στον αέρα, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Μετά, μπήκε στη ζωή της ο επίσης επιχειρηματίας, αν και πολύ μικρότερου βεληνεκούς από τον Κοντομηνά, Γιώργος Κοτσοβός, ένας άντρας με τον οποίο η Κωνσταντίνα δεν δίστασε να ανοιχτεί και να δημοσιοποιήσει τη σχέση της, όχι με δηλώσεις, αλλά κυρίως με το να μην κρύβεται.
Η σχέση τελείωσε πολύ άσχημα και πολύ δημόσια, όταν οι δύο τους καυγάδισαν πολύ άγρια σε νυχτερινό κέντρο και οι φωτογραφίες της Κωνσταντίνας να του σκίζει το πουκάμισο έκαναν το γύρο των ΜΜΕ. Ζήλεια; Παρεξήγηση; Σε κάθε περίπτωση, η ξανθιά παρουσιάστρια πλήρωσε πολύ ακριβά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί σε δημόσιο μέρος και έγινε για πολλές μέρες η αρνητική πρωταγωνίστρια στα δημοσιεύματα. Πολλοί λένε ότι αυτό το δημόσιο ξέσπασμα ήταν και η πραγματική αιτία που ο Δημήτρης Κοντομηνάς πήρε την απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία τους, καθώς δε΄χτηκε πιέσεις από τα άλλα στελέχη του σταθμού. Μετά από μια περίοδο ηρεμίας, όταν η Κωννστατνίνα φάνηκε να ρίχνει αισθητά τους τόνους, επανέκαμψε με τη συμμετοχή της σε ριάλιτι επιβίωσης, με δική της εκπομπή στο ΣΚΑΙ και με μια νέα σχέση που πήρε περισσότερη δημοσιίτητα απ’ ότι θα ήθελε ο έτερος εμπλεκόμενος σε αυτήν, ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βαρβέρης.
Για μια ακόμη φορά η οικογένεια πάτησε πόδι, οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο των ΜΜΕ αποδείχθηκαν δίκοπο μαχαίρι για την Κωνσταντίνα, η σχέση χάλασε πριν καλά καλά αρχίσει και η ίδια βρέθηκε και πάλι μόνη. Και εκτός ΣΚΑΙ, αφού όπως λένε οι πληροφορίες και η σχέση της με τον Τούρκο παραγωγώ Ατζούν Ιλιτζαλί δεν είναι πλέον οι καλύτερες, λόγω κακής επικοινωνιακής διαχείρισης της Κωνσταντίνας στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Πηνελόπη Πλάκα

Η γλυκιά Πηνελόπη είχε έρθει στο προσκήνιο για δύο σχέσεις της: Αυτή με τον Κωστή Μαραβέγιακαι μετά την άλλη, με τον κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της Κώστα Αποστολάκη. Τον τελευταίο καιρό και μετά από μια μακρά περίοδο μοναξιάς, η ηθοποιός βρίσκεται και αυτή στο πλευρό ενός επιχειρηματία, του Θοδωρή Δεδούση, ο οποίος διατηρεί μεγάλη επιχείρηση με αυτοκίνητα στα Μεσόγεια. Προς το παρόν η σχέση φαίνεται να πηγαίνει καλά και οι δύο τους την κρατούν σε πολύ χαμηλούς τόνους, κάτι που ίσως συμβάλλει και στο να μην υπάρχουν παρατράγουδα.

Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι έχει επιστρέψει σε ένα παλιό της φλερτ, τον επιχειρηματία Γιάννη Κεντ. Κανείς δεν ξέρει εάν πρόκειται όντως για σχέση ή μια πολύ καλή φιλία, όμως και στο παρελθόν της η ταλαντούχα και πολύ όμορφη ηθοποιός έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο γάμο, ενώ και τις δύο φορές οι σύντροφοί της ήταν δύο πολύ ηχηρά επιχειρηματικάονόματα. Μιλάμε φυσικά για τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο και τον Γιάννη Φιξ. Καμία από τις δύο σχέσεις δεν ευτύχησε να ευλογηθεί με τα δεσμά του γάμου, για διαφορετικούς λόγους την κάθε φορά και η Δήμητρα παρέμεινε single. Κάτι που όλοι περιμένουν κάποια στιγμή να αλλάξει.

Νικολέττα Ράλλη
Ο Μιχάλης Ανδρούτσος είναι ο νέος άντρας στη ζωή της Νικολέττας Ράλλη και, ναι, σωστά μαντέψατε, επαγγέλεται επιχειρηματίας, στο χώρο της εστίασης και όχι μόνο. Η σχέση αυτή έρχεται μετά το ειδύλλιο-εξπρές όπως αποδείχθηκε τελικά, με το Γιώργο Μαυρίδη, ένα ειδύλλιο που πολυδιαφημίστηκε και από τους ίδιους αλλά δεν κατάφερε να επιβιώσει. Στο παρελθόν της Νικολέττας υπάρχει ακόμα μια σχέση με επιχειρηματία, ίσως και η πιο σημαντική, εκείνη με τον Ιάσονα Μιχόπουλο, αδελφό του Φίλιππου Μιχόπουλου, συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου. Μια σχέση που γεννήθηκε στη Μύκονο, αλλά πέθανε κάπου ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όταν η παρουσιάστρια αποφάσισε να δεχτεί να παρουσιάσει εκπομπή στο Μακεδονία TV. Μάλιστα, το τέλος αυτής της σχέσης έφερε και το τέλος μιας άλλης, αυτής της Νικολέττας με την Αθηνά Οικονομάκου, καθώς πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνυπάρχουν οι δύο τους. Η Νικολέττα πάντως δεν το έβαλε κάτω και κοιτάει πάντα μπροστά.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις που ένα τέτοιο ειδύλλιο είχε αίσια κατάληξη και αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η καλλονή ηθοποιός ποτέ δεν κυνηγούσε τη δημοσιότητα και ποτέ δεν έδωσε κανένα δικαίωμα με την προσωπική της ζωή. Από τη στιγμή που γνώρισε το Φίλιππο Μιχόπουλο, οι δύο τους είναι αχώριστοι, κράτησαν πολύ χαμηλά τους τόνους και, όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν καλά την Αθηνά, η ίδια έβαλε ευθύς εξ αρχής τη σχέση αυτή σε πρώτη προτεραιότητα. Και για χάρη του Φίλιππου άφησε πολλές δουλειές, αφού η ίδια ήθελε να περνάει τα καλοκαίρια μαζί του στη Μύκονο, όπου εκείνος είχε την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Πλέον, το ζευγάρι είναι παντρεμένο και μεγαλώνουν το πρώτο τους παιδί, ενώ όπως λένε όσοι τους ξέρουν, κάθε μέρα είναι και πιο ευτυχισμένοι.